6 Доктор педагогічних наук Програми в Загальна освіта 2024

Фільтри

Фільтри

  • Доктор педагогічних наук
  • Педагогіка
  • Загальна освіта
Сфери навчання
  • Педагогіка (6)
    • Повернутися до основної категорії
    Локації
    Знайти більше місць
    Тип ступеня
    Тривалість
    Темп навчання
    Мова
    Мова
    Формат навчання

    Доктор педагогічних наук Програми в Загальна освіта

    Доктор освіти є науково-дослідним ступенем доктора наук, подібним до доктора філософії, але зосереджений на галузі освіти. Оскільки це просунута академічна нагорода, студентам, можливо, буде потрібно ступінь магістра або бакалавра, перш ніж приймати їх у програму.

    Що таке доктор освіти в загальній освіті? Це ступінь доктора, призначений для того, щоб дати вченим широку, концептуальну основу, що оточує лідерство та теорію, необхідну в навчальних закладах. Основні курси цього типу програми можуть бути різними в кожному університеті. Деякі з них можуть бути подібними до аналізу політики в галузі освіти, прикладної статистики в науково-дослідних, технологічних та навчальних закладах, процесі управління знаннями в освіті та теоретичних основ навчального середовища. Багато докторів освіти програм включає дисертації, лекції та проекти в навчальний план.

    Цей ступінь може підготувати студентів до лідерських ролей в академії завдяки вдосконаленню знань з менеджменту, інновацій та комунікації. Деякі з цих навчених навичок, таких як спілкування, можуть навіть покращити приватне життя студентів.

    Вартість доктора освіти може залежати від тривалості програми та місця розташування школи. Більшість докторських ступенів потребують в середньому три роки. Кандидати, які бажають точно оцінити ціну, можуть потребувати додаткових досліджень.

    Більшість студентів, які навчаються в програмі "Доктор освіти", зацікавлені в роботі в галузі освіти. З цієї причини більшість випускників продовжують стати інструкторами, керівниками шкіл, адміністраторами освіти, керівниками, викладачами університетів або освітянськими дослідниками. Звичайно, деякі студенти можуть використовувати цю освіту та передані навички, які вони отримали, щоб почати працювати в корпораціях, урядових та некомерційних організаціях.

    Де ви можете взяти доктора освіти? Це високий ступінь може бути запропонований в університетах по всьому світу. Деякі школи можуть навіть мати онлайн-курси, що означає, що ви можете отримати ступінь з комфорту вашого власного будинку. Шукайте свою програму нижче та зверніться безпосередньо до приймальної комісії школи за вашим вибором, заповнивши бланк заявки.