28 Доктор педагогічних наук Програми в Освітнє лідерство 2024

Фільтри

Фільтри

  • Доктор педагогічних наук
  • Педагогіка
  • Освітнє лідерство
Сфери навчання
  • Педагогіка (28)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

Доктор педагогічних наук Програми в Освітнє лідерство

Професіонали або недавні випускники бакалаврських та магістерських програм можуть прийняти рішення про докторантуру. Ступінь бакалавра вимагається для зарахування, і такі докторські програми зазвичай зосереджуються на одній галузі навчання.

Що таке доктор освіти в освітньому лідерство? Більшість програм зосереджені на навчанні студентів, як керувати всіма робочими частинами, які сприяють успішному навчальному закладу. Студенти можуть навчитися організовувати заняття, керувати викладачами та кадрами, а також змінювати життя учнів. Протягом усієї програми студенти можуть заробляти навички, знання та вміння сприяти позитивному впливу у сфері освіти та суспільства в цілому.

Однією з головних переваг заробляння доктора освіти в освітньому лідерстві є те, що студенти можуть навчитися позитивно трансформувати школи, що може допомогти їм змінити суспільство. Вони також можуть вдосконалити свої вміння в навчанні та аналізі, які можуть допомогти їм заробити акції, коли вони рухаються вгору у своїй кар'єрі.

Для цього типу ступеня немає встановленої вартості. Швидше, скільки це коштує, залежить від того, чи студенти зараховуються до особистої або онлайн-програми, скільки часу вони потребують, щоб закінчити ступінь, та багатьох інших факторів.

Студенти можуть забезпечувати багато типів посад в освітньому секторі з доктором освіти в освітньому лідерстві. Наприклад, випускники цієї програми можуть працювати як директор, помічник керівника, окружний адміністратор або інструкторський координатор. Інші кар'єри, в яких такі ступені можуть поширюватися, можуть включати деканату студентів або викладачів, університетського реєстратора, провідника коледжу, директора навчального плану або керівника.

Багато програм в освітянському керівництві існують у установах у всьому світі як особисто, так і в Інтернеті. Для отримання додаткової інформації, знайдіть свою програму нижче та зверніться безпосередньо до приймальної комісії школи за вашим вибором, заповнивши бланк заявки.