11 Доктор філософії (PhD) Програми в Словаччина for 2024

Доктор філософії (PhD) Програми в Словаччина for 2024Filter
    • Košice, Словаччина

    Заочне навчання

    4 років

    На кампусі

    Англійська

    Британські та американські студії є невід'ємною частиною європейської філологічної освіти в сучасну епоху глобалізації. Реалізація цього напряму навчання в к.т.н. форма навчання переслідує вимогу зробити фундаментальний внесок у зміцнення теоретико-методологічної бази досліджень і досліджень власне з лінгвістичних і літературних дисциплін, а також британських та американських реалій та їх викладання у вищому навчальному закладі. Це робить фундаментальний внесок у освіту нових експертів і таким чином підтримує безперервність цих досліджень у Словаччині. Наші випускники можуть працювати викладачами, перекладачами, перекладачами, лінгвістами, співробітниками туристичних бюро та агентств, коректорами текстів, редакторами тощо.

    • Košice, Словаччина

    Денне навчання

    4 років

    На кампусі

    Англійська

    Навчальна програма «Фізика конденсованої матерії» фокусується на переважно експериментальному дослідженні структурних, транспортних та магнітних властивостей різних твердих об’єктів, що включають техногенні структури та наносистеми, привабливі для вивчення фундаментальних фізичних явищ та тих, що мають високий потенціал застосування.

    • Košice, Словаччина

    Заочне навчання

    4 років

    На кампусі

    Англійська

    Доктор філософії in Psychology – це інтенсивна дослідницька програма, в рамках якої студенти проходять навчання з соціальної психології та психології праці. PhD навчання може призвести до кар'єри в наукових, академічних, промислових сферах, сферах охорони здоров'я, а також на посадах у державному секторі. Тільки студенти з найкращими показниками можуть бути прийняті та працювати над найновішими дослідницькими темами та вирішувати складні відкриті питання. Дослідження передбачає можливість брати активну участь у міжнародному співробітництві, презентувати свої результати на міжнародних конференціях, публікувати у провідних наукових виданнях.

    • Košice, Словаччина

    Денне навчання

    4 років

    На кампусі

    Англійська

    Генетика - це наукова галузь, що займається спадковістю та мінливістю організмів. Сучасна генетика є важливою і фундаментальною частиною більшості біологічних дисциплін, що має великий вплив на медицину, сільське господарство, харчову та фармацевтичну галузі. Наш кандидат наук. Програма в галузі генетики заснована на системному розумінні біологічних процесів та їх регуляції від клітин і особин до популяцій з акцентом на еволюційних аспектах.

    • Košice, Словаччина

    Денне навчання

    4 років

    На кампусі

    Англійська

    Наша докторська програма з геоінформатики та дистанційного зондування (GIS & RS) посилається на науково-дослідні та освітні експертизи Інституту географії, факультету наук, університету Павола Юзефа Шафарика в Кошице. Навчальний персонал та технологічна інфраструктура Інституту географії забезпечує дуже сприятливі умови для підтримки дослідження ГІС та РС. Постійні та минулі дослідницькі проекти та опубліковані результати свідчать про наше ноу-хау та його наукову актуальність.

    • Košice, Словаччина

    Денне навчання

    4 років

    На кампусі

    Англійська

    Кандидат наук. програма з теоретичної фізики охоплює дослідження фізичних властивостей твердотільних систем, фазових переходів і критичних явищ у різноманітних магнітних системах, теоретичне дослідження скайміонів, ab initio вивчення електронних структур нових функціональних матеріалів, дослідження розвинених турбулентностей, явищ просочення та хімічні взаємодії, застосування статистичної механіки в геостатистиці та реконструкції даних.

    • Košice, Словаччина

    Денне навчання

    4 років

    На кампусі

    Англійська

    Кандидат наук. програма Дискретна математика - це дослідницька програма, що базується на дослідженні з акцентом на дві області. Напрям теорії графіків зосереджується в основному на теорії хроматичних графів, структурі графів, топологічній теорії графів, циклах у графіках, графіках маркування, алгоритмах графів та застосуванні теорії графів. Алгебраїчна гілка має справу з універсальними алгебрами, гратами та впорядкованими структурами.

    • Žilina, Словаччина

    На кампусі

    Англійська

    Докторська школа CEITEC-це інноваційна, міждисциплінарна, швидкозростаюча та міжнародно орієнтована програма, що базується на стратегічному партнерстві провідних університетів та науково-дослідних інститутів у регіоні, які є частиною науково-дослідного центру CEITEC. Завдяки їх співпраці, PhD School CEITEC пропонує доступ до найсучаснішої інфраструктури та навчання у міждисциплінарній науковій спільноті.

    • Bratislava, Словаччина

    Денне навчання, Заочне навчання

    3 років

    На кампусі

    Англійська

    Кандидат наук. Навчальна програма "Архітектура" на факультеті архітектури та дизайну Словацького технологічного університету в Братиславі ( FAD STU або просто FAD) відображає поточні дослідження та мистецьку спрямованість та дозволяє уточнити ваші індивідуальні профілі, зосереджені на теоретичних та наукових дослідженнях. Дослідження виховує вашу здатність творчо та самостійно працювати над проектами теоретичного, науково-дослідного та дослідницького (художньо-дослідницького) характеру, а також аналізувати та вирішувати складні проблеми у відповідних галузях навчання. Він також готує вас до того, як створити власну творчу науково-дослідну роботу чи художню практику.

    • Žilina, Словаччина

    Денне навчання

    3 років

    На кампусі

    Англійська

    Аспіранти - це висококваліфіковані фахівці в галузі вивчення інженерних споруд та транспортних споруд, в основному орієнтовані на теорію проектування та аналізу інженерних споруд, транспортних конструкцій, будівель та їх частин.

    • Bratislava, Словаччина

    Денне навчання

    На кампусі

    Англійська

    Випускник програми прикладної інформатики отримує університетську освіту в третьому ступені (докторантуру) в галузі прикладної інформатики, знає наукові методи дослідження та розробки в області прикладної інформатики, зосереджуючись на методах та засобах підготовки інформаційних рішень до проблем, вивчає принципи індивідуальної роботи, колективної роботи та управління проектами, наукове формулювання проблеми, економічні, правові та екологічні аспекти нових рішень, етичні та соціальні аспекти наукової роботи, презентація результатів, зрозуміє прикладну інформатику для його відповідна область застосування, буде готова будувати наукову перспективу в різних областях прикладної інформатики та для прямого вступу на ринок торгівлі, знайде застосування як член творчої команди або її лідера в будь-якій галузі, де необхідне знання прикладної інформатики.