6 Доктор філософії (PhD) Програми в Журналістика 2024

Доктор філософії (PhD) Програми в Журналістика 2024Filter
    • Kaunas, Литва

    Денне навчання, Заочне навчання

    4 років

    На кампусі

    Англійська

    Аспірантура з комунікації та інформації, організована в Університеті Вітаутаса Великого (VMU) у Каунасі (Литва), спрямована на вирішення нагальних проблем у сучасній галузі медіа та комунікацій, яка динамічно розвивається, яка формується політико-економічними, соціокультурними та технологічними факторами. фактори та досліджує суспільні трансформації та комунікативний вплив на особистість, групи та соціальні аспекти, викликані медіа.

    • Johannesburg, Південно-Африканська Республіка

    Денне навчання

    3 років

    На кампусі

    Англійська

    Докторська програма включає дипломну роботу, яка є оригінальним внеском у сферу журналістики з теми, обраної за погодженням з Головою кафедри. Потрібно максимум чотири розширені семінари з відповідних аспектів теми дослідження та усне іспит (еквівалент двох робіт, кожен з яких складається з чотирьох модулів), як це передбачено у книзі Загальних положень Також потрібна стаття для дослідження, яка підходить для публікації в академічному журналі.

  • Денне навчання, Заочне навчання

    На кампусі

    Англійська

    Ключовою силою нашого дослідницького середовища є діалог між дослідниками та практиками, який допомагає нам досягати результативних результатів досліджень з точки зору практики та політики у широкому світі.

    • College Park, США

    Денне навчання

    4 років

    На кампусі

    Англійська

    Доктор філософії студенти Merrill беруть участь у найсучасніших стипендіях з відомими викладачами для дослідження багатьох аспектів журналістики (журналістика даних, мультимедіа, соціальні медіа, стать та історія, і навіть декілька). Докторанти Merrill також залучають мережу колег по кампусу Університету штату Меріленд, включаючи представників інформаційних наук, комунікації, політології, історії, соціології, психології та державної політики.

    • Columbia, США

    На кампусі

    Англійська

    Університет Міссурі був першим у світі інститутом, який здобув ступінь доктора журналістики. У галузі журналістської освіти та досліджень у 1934 році Школа отримала перший ступінь доктора філософії.

    • Boulder, США

    На кампусі

    Англійська

    Доктор філософії у галузі журналістики, пропонованої Департаментом журналістики, є однією з трьох окремих та окремих композицій докторської програми з питань медіа та досліджень у Коледжі медіа, комунікацій та інформації.