21 Доктор філософії (PhD) Програми в Архітектурні дослідження в Europa for 2024

Доктор філософії (PhD) Програми в Архітектурні дослідження в Europa for 2024Filter
    • Belfast, Великобританія

    Денне навчання, Заочне навчання

    3 років

    На кампусі

    Англійська

    Architecture at Queen's розглядає питання архітектури та урбанізму у все більш глобалізованому світі, де такі фактори, як сталість і зміна клімату, ідентичність і спадщина, а також поняття ремесла та форми створюють складний контекст, який архітектура має посередничити.

    • Camerino, Італія

    Денне навчання

    3 років

    На кампусі

    Англійська, Італійський

    Область: Архітектура, проектування, планування

    • Evora, Португалія

    Денне навчання

    4 років

    На кампусі

    Англійська, Португальска

    Докторський ступінь забезпечує простір для навчання та передових досліджень високого рівня не лише для тих, хто працює в академії, але й для тих, хто має справу з архітектурою в контексті професійної практики, для яких цей курс дає можливість поглибити знання та розвинути навички в галузі області архітектури. Дисертація може інтегрувати практичну роботу над проектом в архітектурі як форму передових досліджень, як контекст наукового дослідження. Курс призначений для роботи в міжнародному контексті, надаючи студентам можливість працювати на високому академічному рівні в умовах глобальної конкуренції; Надає міждисциплінарні знання з концептуальних, формальних і практичних питань, критичного мислення, у плануванні та виконанні робіт, таких як контекстний ландшафт, у комплексному вигляді, як культурна спадщина (монументальна, промислова, міська, архітектурна та ландшафтна) у більш специфічному вигляді з застосування дослідження.

    • Ljubljana, Словенія

    Заочне навчання

    4 років

    Купажований

    Англійська, Сингальська, сингальська

    • Florence, Італія

    Денне навчання

    3 років

    На кампусі

    Англійська

    Ступінь доктора наук з вивчення майбутнього міста. Докторський курс «Міські дослідження майбутнього» має на меті запропонувати молодим випускникам можливість пройти навчальний курс третього рівня з кваліфікацією досконалості та міжнародним масштабом шляхом набуття поглиблених методологічних, технологічних та наукових навичок, які дозволяють оцінювати , як якісний, так і кількісний, використання переважно рослинних розчинів у міських та приміських системах.

    • London, Великобританія
    • Bologna, Італія

    Денне навчання

    24 Місяці

    Дистанційне навчання

    Англійська

    У цій дослідницькій програмі заключна дипломна робота повинна запропонувати суттєві знання в галузі архітектурного дизайну з урахуванням останніх розробок дизайну та нових тенденцій, включаючи використання нових матеріалів та нових потреб у житлі, починаючи з оптимізації житлових приміщень.

    • Newcastle upon Tyne, Великобританія

    На кампусі

    Англійська

    Ми вітаємо пропозиції магістра та доктора філософії з будь-якої теми, пов’язаної з архітектурою, плануванням чи ландшафтом. Ми проводимо дослідження інноваційних методів навчання та інтеграції теорії та практики, а також вивчаємо суміжні творчі дисципліни. Рада з фінансування вищої освіти Англії (HEFCE) профінансувала дослідження ефективної передачі навичок.

    • Kaunas, Литва

    Денне навчання

    4 років

    На кампусі

    • London, Великобританія

    Денне навчання, Заочне навчання

    На кампусі

    Англійська

    • Online

    Денне навчання, Заочне навчання

    1 семестр

    Дистанційне навчання

    Англійська, Італійський

    Докторську дисертацію за методом дистанційного навчання присуджують після успішного завершення спеціалізації теоретичних досліджень. Дане дослідження представлено у формі докторської дисертації. PhD (доктор філософії) — це єдиний ступінь доктора філософії, який можна отримати за допомогою дистанційного навчання. Основна вимога для отримання докторської дисертації онлайн через дистанційне навчання полягає в тому, щоб представити та обговорити дисертацію об’ємом не менше 100 сторінок для рецензування та оцінки академічним комітетом Університету Селінуса. У цій дослідницькій програмі остаточна робота повинна давати необхідні знання в галузі архітектурного проектування, беручи до уваги останні досягнення в дизайні та нові тенденції, включаючи використання нових матеріалів та нові потреби в житлі, починаючи з оптимізації житлових приміщень. Використовуйте описовий метод, щоб проілюструвати, як критично вирішувати проблеми в цій галузі. Надайте покрокове керівництво з проектування, вибору та створення будь-якого стилю будівлі.

    • Pécs, Угорщина

    Денне навчання

    4 років

    На кампусі

    Англійська

    • Gliwice, Польща

    Денне навчання

    8 семестрів

    На кампусі

    Англійська

    Silesian University Of Technology організовує свою Ph.D. навчання в Об’єднаній докторантській школі. Школа спрямована на популяризацію та впровадження напрямків досліджень, визначених у стратегії розвитку університету. Докторантура готує студентів до досягнення високого ступеня спеціалізації та досвіду в науковій дисципліні.

    • Porto, Португалія

    Денне навчання

    6 семестрів

    На кампусі

    Португальска

    Доктор філософії в галузі архітектури в Universidade Lusófona do Porto має своєю основною метою підготовку дослідників і викладачів у галузі архітектури. Ця пропозиція має на меті задовольнити потребу в інноваційному та творчому навчанні в країні та в португаломовному просторі у своїй галузі знань, архітектури.

    • L'Aquila, Італія

    Денне навчання

    4 років

    На кампусі

    Англійська

    Мета Ph.D. у регіональній науці та економічній географії є вирішення питань, пов’язаних з місцевим і регіональним розвитком. Методологічна перспектива науково-педагогічної діяльності є багатодисциплінарною, що поєднує регіональну та міську економіку, економічну та людську географію, просторове планування та соціологію.

    • Gdańsk, Польща

    Денне навчання

    4 років

    На кампусі

    Англійська

    Програма PhD проводиться в Докторській школі Гданського технологічного університету (Gdansk Tech) і пропонує 4-річну підготовку PhD. Це стосується таких дисциплін: цивільна інженерія та транспорт; архітектура та урбаністика; екологічна інженерія, гірнича справа та енергетика; матеріалознавство; машинобудування; управління, електронної та електротехніки; технічна інформатика і телекомунікації; біомедична інженерія. Гданський технологічний університет (Gdańsk Tech) пропонує безкоштовне навчання в докторській школі, надає стипендію та творчий та міждисциплінарний підхід до досліджень. Наша школа була заснована у 2019 році та розпочала роботу з 2019/2020 навчального року. Проте докторантурі в нашому університеті вже понад 30 років.