91 Доктор філософії (PhD) Програми в Гонконг for 2024

Доктор філософії (PhD) Програми в Гонконг for 2024Filter
    • Kowloon Tong, Гонконг

    Денне навчання, Заочне навчання

    4 років

    На кампусі

    Англійська

    Школа бізнесу HKBU пропонує 4-річну денну програму доктора наук за 5 основними дисциплінами, включаючи бухгалтерію та право, економіку, фінанси та наукові рішення, менеджмент та маркетинг. Поєднуючи академічну строгість із рішуче міжнародним підходом, Програма спрямована на підготовку студентів до професорів.

    • Kowloon, Гонконг

    Денне навчання, Заочне навчання

    3 років

    На кампусі

    Англійська

    Ознакою світової докторської програми є не тільки дослідження, яке вона породжує, а й ступінь, в якій вона надає випускникам видатні кар'єрні можливості. SHTM готує студентів до лідерських позицій у вибраній кар'єрі, пропонуючи перший у світі професійний ступінь D.HTM. Програма D.HTM була розроблена для вчених, провідних керівників галузі та провідних співробітників у державних і неурядових організаціях готельного та туристичного бізнесу. З моменту свого заснування у 2007 році програма залучає ряд професіоналів, зацікавлених у поповненні їх кар'єри, від досвідчених практиків та представників уряду до науковців. Специфічна азіатська спрямованість, унікальне поєднання предметів та досліджень та гнучка модель доставки дає змогу фахівцям галузі розвивати свої навички, залишаючись у робочій силі.

    • Hung Hom, Гонконг

    Денне навчання, Заочне навчання

    3 років

    На кампусі

    Англійська

    Політехнічний університет Гонконгу (Президентська програма стипендій PolyU Ph.D. Fellowship Scheme) прагне стати інноваційним університетом світового класу з сильним почуттям соціальної відповідальності, керуючись своїм девізом «Навчатися та застосовувати на благо людства» . Непохитне прагнення університету до досконалості заслужило міжнародне визнання, постійно входить до 100 найкращих університетів світу. Президентський доктор філософії PolyU Схема стипендій (PPPFS) — це престижна стипендія для вступу, яка підтримує видатних докторів філософії. абітурієнтів у реалізації своїх дослідницьких прагнень покращити світ. Він передбачає максимальну стипендію до 167 930 доларів США, звільнення від плати за навчання, відповідне місце в залі протягом 1 року та додаткові переваги. Усі очні к.т.н. заявники розглядатимуться на отримання премії PPPFS автоматично, без необхідності подавати окрему заявку.

    • Hong Kong, Гонконг

    Денне навчання

    3 років

    На кампусі

    Англійська

    Рада дослідницьких грантів (RGC) HKSAR зараз запрошує подати заявки на «Схему стипендій докторських наук Гонконгу» на 2023-2024 рр. Студенти з усього світу будуть набрані для продовження свого докторського навчання в Гонконгу. Схема підтримуватиме студентів, відібраних через відкритий конкурс.

    • Hong Kong, Гонконг

    Денне навчання

    3 років

    На кампусі

    Англійська

    Стипендія надає щорічну стипендію 319 200 гонконгських доларів (приблизно 40 900 доларів США) кожному одержувачу на термін до трьох років. PolyU піднявся на 75-е місце в рейтингу QS World University Ranking 2021 і 45-е місце в лінгвістиці в рейтингу QS World University Ranking за предметом 2020. Ми запрошуємо студентів з академічним успіхом і зацікавлені в проведенні передових досліджень у наших наукових областях для подання заявки.

    • Ma Liu Shui, Гонконг

    Денне навчання

    На кампусі

    Англійська

    Кожен студент MPhil повинен закінчити принаймні 4 курси для аспірантури із загальною кількістю 12 одиниць і повинен зареєструватися для проходження відповідного курсу дослідження дисертації протягом кожного семестру протягом періоду навчання. Кожен студент магістратури зобов’язаний подати дисертацію та пройти усний захист дипломної роботи.

    • Hong Kong, Гонконг

    Денне навчання

    4 років

    На кампусі

    Англійська

    Гонконгський баптистський університет (HKBU) запрошує кандидатів із будь-яким культурним та етнічним походженням, які мають докази академічної майстерності, дослідницьких здібностей і потенціалу, а також хороші комунікативні, міжособистісні та лідерські здібності, щоб подати заявку на очне навчання в аспірантурі в рамках Гонконгської програми стипендій для докторів наук. (HKPFS). HKPFS засновано Гонконзькою радою з грантів на дослідження (RGC) з метою залучення найкращих і найталановитіших студентів з усього світу для здобуття аспірантури в Гонконзі.

    • Kowloon, Гонконг

    Денне навчання

    3 років

    На кампусі

    Англійська

    Успіх дослідницького інституту значною мірою пов'язаний із забезпеченням та підготовкою молодих вчених. Щоб забезпечити лідерство у розвитку майбутніх вчених у сфері гостинності та управління туризмом, SHTM пропонує програми досліджень, що ведуть до Ph.D. в ступені управління готелем та туризмом. Школа доктора філософії Програма призначена для тих, хто хоче покласти свої дослідження на теоретичні уявлення. Він пропонує передові тренінги, що базуються на індивідуальних інтересах та прагненні до кар'єри, що дозволяє студентам розвинути здатність виконувати значні дослідження в конкретних сферах. Науково-дослідницька співпраця між викладачами та студентами заохочується навколишнім середовищем навчального закладу та підтримкою навчального закладу, результати яких поширюються через наукові публікації та презентації конференцій. Критична маса всесвітньо визнаних дослідників разом із привабливими стипендіями для студентів-дослідників та унікального середовища "Схід задовольняє Захід" - робить нашу конкурентноздатну дослідницьку програму дуже успішною. Багато наших докторів наук Випускники зараз виступають в якості викладачів університетів у всьому світі.

    • Hung Hom, Гонконг

    Денне навчання, Заочне навчання

    3 років

    На кампусі

    Англійська

    Гонконгський політехнічний університет (PolyU) прагне стати інноваційним університетом світового класу з сильним почуттям соціальної відповідальності, керуючись своїм девізом «Навчатися та застосовувати на благо людства». Непохитне прагнення Університету досконалості заслужило міжнародне визнання, постійно входить до 100 найкращих університетів світу.

    • Ma Liu Shui, Гонконг

    Денне навчання

    На кампусі

    Англійська

    Студенти повинні закінчити принаймні 4 курси для аспірантів із загальною кількістю 12 одиниць, затверджених Відділом, та зареєструватися на відповідний курс дослідження дисертації кожного семестру протягом усього навчання. Крім того, необхідний дослідницький проект, для якого необхідно подати дисертацію з усним захистом на випускний.

    • Ma Liu Shui, Гонконг

    Денне навчання

    На кампусі

    Англійська

    Відділ інформаційної інженерії шукає видатних студентів-дослідників, які прагнуть зробити потужні інновації та фундаментальні відкриття в інформаційній інженерії. Наші професори – дослідники світового рівня. Наші лабораторії добре оснащені. Наші курси охоплюють передові плани інформаційної інженерії. Студенти вивчають різні теми в області комунікацій, мереж, обробки інформації та безпеки. Ми забезпечуємо середовище, сприятливе для оригінальних теоретичних, експериментальних та прикладних досліджень в інформаційній інженерії.

    • Hong Kong, Гонконг

    Денне навчання, Заочне навчання

    3 років

    На кампусі

    Англійська

    Кандидат наук в програмі "Державна політика" передбачає суворе навчання з вивчення державної політики для видатних учням студентів, які прагнуть продовжувати кар'єру в галузі досліджень та викладання політики.

    • Tuen Mun, Гонконг

    Денне навчання

    30 Місяці

    На кампусі

    Англійська

    Викладачі кафедри політології з міжнародним досвідом мають якісні публікації, а деякі з них визнані експертами у своїх галузях навчання. Викладачі кафедри спеціалізуються на широкому діапазоні субдисциплін, таких як управління та політика Гонконгу та Китаю, азіатсько-тихоокеанські міжнародні відносини, регіональна та глобальна політика. Особливі переваги в навчанні та нагляді включають управління Гонконгом, китайську політику реформ, регіоналізм, зв’язок між спортом і політикою, зовнішню політику та політику безпеки Китаю, політику Корейського півострова та демократизацію в Азії.

    • Hong Kong, Гонконг

    На кампусі

    Англійська

    • Hung Hom, Гонконг

    Денне навчання

    3 років

    На кампусі

    Англійська

    The DFinTech Programme aims to educate top executives and business entrepreneurs who are interested in understanding the FinTech impacts on various industries. It has been designed to integrate academic study and management practice in a way which will form a significant part of an individual’s business career.