55 Доктор філософії (PhD) Програми в Дослідження в галузі управління в Europa for 2024

Доктор філософії (PhD) Програми в Дослідження в галузі управління в Europa for 2024Filter
    • Belfast, Великобританія

    Денне навчання

    3 років

    На кампусі

    Англійська

    Керівна група - це енергійний та заповзятливий дослідницький кластер, який постійно прагне до досконалості як у викладанні, так і в науці. Сильні сторони групи дослідників варіюються від підприємництва до управління людськими ресурсами та від маркетингу до управління державним сектором. Крім того, що студенти-дослідники отримують консультації та вказівки щодо досліджень від своїх керівників та інших науковців у групі, вони отримують вигоду від відвідування курсів та спеціально створених читацьких груп, щоб завершити свою базову підготовку в бізнесі та менеджменті.

    • Lisbon, Португалія

    Денне навчання, Заочне навчання

    4 років

    На кампусі

    Португальска

    Керівник к.е.н. в ISCTE - дуже сувора, всебічна та гнучка програма. Наш доктор філософії складається з шести різних галузей спеціалізації. ідеально підходить для тих, хто бажає здобути велику підготовку в галузі менеджменту та більш цілеспрямований підхід до іншої наукової галузі за власним вибором.

    • Başakşehir, Туреччина

    Денне навчання

    4 років

    На кампусі

    Англійська

    Доктор філософії Місія програми полягає в навчанні студентів з усього світу, які прагнуть стати науковцями та зробити новий внесок у менеджмент. Ми об’єднуємо наших першокласних викладачів і передові методи дослідження в захоплюючому навчальному середовищі, де нове покоління вчених з менеджменту може вдосконалити свій досвід.

    • Bolzano, Італія

    Денне навчання

    4 років

    На кампусі

    Англійська

    The PhD program in Management established and provided by the Free University of Bozen-Bolzano and University of Trento is inspired by the principles of responsible management education and research.

    • Sopron, Угорщина

    Денне навчання, Заочне навчання

    8 семестрів

    На кампусі

    Англійська, Німецький, Угорська

    Залежно від рівня зацікавленості школа пропонує п’ять програм: бізнес-адміністрування та управління, міжнародна економіка, маркетинг, фінанси та соціальні та економічні аспекти людських ресурсів, усі з яких можна вивчати за допомогою різних форм навчання (денна, заочна , фізична особа). Тривалість докторської програми становить 4 роки, яка поділяється на сегменти по 2 + 2 роки.

    • Sharjah, Сполучені Арабські Емірати
    • Online Spain

    Денне навчання, Заочне навчання

    24 Місяці

    Дистанційне навчання

    Англійська

    Ступінь доктора менеджменту, який присуджується UCAM, Іспанія, призначений для керівників, які хочуть продовжити дослідження або хочуть вести свої організації до досягнення вищого рівня успіху.

    • Riga, Латвія

    Денне навчання, Заочне навчання

    3 років

    На кампусі

    Англійська

    Докторська навчальна програма "Економіка та бізнес" є єдиною програмою такого роду в Латвії, яка охоплюватиме підгалузі економіки та підприємництва. Метою докторської програми є підготовка висококваліфікованих дослідників, лідерів промисловості та організацій, а також науковців, здатних розвивати незалежні дослідження в галузі економіки та бізнесу, отримуючи науково оригінальні та підтверджені результати, демонструючи тим самим свою компетентність у дослідженнях, організації та управління в економіці, вирішення проблем розвитку бізнесу та освіти та інновацій; підготувати висококваліфікованих фахівців з міжнародно порівнянними компетенціями в галузі економіки та бізнесу та міжнародно порівнянним ступенем доктора наук, забезпечуючи національну економіку висококваліфікованими професіоналами.

    • Evora, Португалія

    Денне навчання

    4 років

    На кампусі

    Англійська, Португальска

    PhD з менеджменту в Університеті Евори є однією з найстаріших докторських програм у цій науковій галузі в Португалії. Програма призначена для тих, хто хоче продовжити академічну кар'єру або проводити дослідження в державних чи приватних установах, або тих, хто хоче продовжити кар'єру вищого менеджменту. Програма забезпечує міцну підготовку в різних сферах менеджменту та спрямована на поглиблення знань і розвиток навичок дослідження в менеджменті.

    • Dabrowa Gornicza, Польща

    Денне навчання

    6 семестрів

    Дистанційне навчання

    Англійська

    Розвивайте свої компетенції на найвищому рівні та здобувайте докторський ступінь!

    • Rome, Італія

    Денне навчання

    4 років

    На кампусі

    Англійська

    LUISS Ph.D. Програма з менеджменту — це дисциплінований, але не дисциплінарний, шлях навчання для докторантів з високим потенціалом. Він пропонує концентрацію в області стратегії, організації, інновацій та підприємництва, маркетингу, бухгалтерського обліку та корпоративних фінансів.

    • Maastricht, Нідерланди

    Заочне навчання

    4 років

    Купажований

    Англійська

    The part-time Executive Ph.D. program in Private Sector Development for Emerging Economies allows working professionals and researchers with full-time or part-time jobs to combine their careers with obtaining a Ph.D. The program provides advanced training in the theory and skills crucial to private sector development, design, and research. As the highest academic qualification, obtaining a Ph.D. will improve your career prospects both in academia and in business. In addition, you will make an original contribution to your field of interest that will add to previous research. During the program, you will benefit from the extensive knowledge and expertise of the key lecturers and supervisors in the program, who are leading scholars in the fields of the research themes. By joining the program, you will become part of the stimulating and challenging research community of Maastricht University School of Business and Economics (SBE) and Maastricht School of Management (MSM).

    • Malmö, Швеція

    Денне навчання

    3 років

    На кампусі

    Англійська

    World Maritime University ( WMU ) був заснований Міжнародною морською організацією ООН у 1983 році і є головним закладом ІМО для післядипломної освіти та досліджень у морській сфері.

    • Ostrava, Чеська Республіка

    Денне навчання, Заочне навчання

    4 років

    На кампусі

    Англійська

    • Paris, Франція

    Денне навчання, Заочне навчання

    3 років

    Дистанційне навчання, На кампусі

    Англійська, Французький

    Докторська програма в Horizons University готує студентів до керівних посад у глобальних організаціях, кар’єри незалежних консультантів, підприємців, дослідників бізнесу, а також керівників проектів та власників бізнесу.

    • Veszprém, Угорщина

    Денне навчання

    8 семестрів

    На кампусі

    Англійська