134 Доктор філософії (PhD) Програми в Дослідження в галузі управління 2024

Доктор філософії (PhD) Програми в Дослідження в галузі управління 2024Filter
    • Kowloon Tong, Гонконг

    Денне навчання, Заочне навчання

    4 років

    На кампусі

    Англійська

    Школа бізнесу HKBU пропонує 4-річну денну програму доктора наук за 5 основними дисциплінами, включаючи бухгалтерію та право, економіку, фінанси та наукові рішення, менеджмент та маркетинг. Поєднуючи академічну строгість із рішуче міжнародним підходом, Програма спрямована на підготовку студентів до професорів.

    • Be'er Sheva, Ізраїль
    • Sde Boker, Ізраїль

    Денне навчання

    4 років

    На кампусі

    Англійська

    Доктор філософії в галузі бізнесу та менеджменту сприяє зростанню попиту на добре підготовлених, компетентних і креативних менеджерів, що спонукає Університет Бен-Гуріона створити факультет менеджменту. Складаючи п'ять кафедр, факультет приваблює велику кількість висококваліфікованих абітурієнтів. Відбір студентів є конкурсним, лише невеликий відсоток кандидатів приймається щороку.

    • Belfast, Великобританія

    Денне навчання

    3 років

    На кампусі

    Англійська

    Керівна група - це енергійний та заповзятливий дослідницький кластер, який постійно прагне до досконалості як у викладанні, так і в науці. Сильні сторони групи дослідників варіюються від підприємництва до управління людськими ресурсами та від маркетингу до управління державним сектором. Крім того, що студенти-дослідники отримують консультації та вказівки щодо досліджень від своїх керівників та інших науковців у групі, вони отримують вигоду від відвідування курсів та спеціально створених читацьких груп, щоб завершити свою базову підготовку в бізнесі та менеджменті.

    • Lisbon, Португалія

    Денне навчання, Заочне навчання

    4 років

    На кампусі

    Португальска

    Керівник к.е.н. в ISCTE - дуже сувора, всебічна та гнучка програма. Наш доктор філософії складається з шести різних галузей спеціалізації. ідеально підходить для тих, хто бажає здобути велику підготовку в галузі менеджменту та більш цілеспрямований підхід до іншої наукової галузі за власним вибором.

    • Başakşehir, Туреччина

    Денне навчання

    4 років

    На кампусі

    Англійська

    Доктор філософії Місія програми полягає в навчанні студентів з усього світу, які прагнуть стати науковцями та зробити новий внесок у менеджмент. Ми об’єднуємо наших першокласних викладачів і передові методи дослідження в захоплюючому навчальному середовищі, де нове покоління вчених з менеджменту може вдосконалити свій досвід.

    • Louisville, США

    Денне навчання, Заочне навчання

    2 років

    Купажований, Дистанційне навчання, На кампусі

    Англійська

    Sullivan University пропонує Ph.D. у сфері менеджменту, щоб задовольнити зростаючу потребу в науковцях-практиках, які можуть застосувати свої знання та досвід у різноманітних умовах зайнятості.

    • 463, Сінгапур

    Денне навчання

    3 семестрів

    На кампусі

    Англійська

    Швидке старіння населення в Сінгапурі та супутня потреба в кваліфікованих професіоналах у сфері охорони здоров’я, соціальних і психологічних послуг викликали нагальну потребу в програмах «Геронтологічний сертифікат», «Геронтологічний диплом», «Магістр геронтології» та «PhD з геронтології». Оскільки потреби людей похилого віку є спеціалізованими, приділена увага під час підготовки до вирішення конкретних характеристик, таких як процес старіння, вимагає міждисциплінарних курсів з геронтології.

    • Honolulu, США
    • Online USA

    Денне навчання, Заочне навчання

    Дистанційне навчання

    Англійська

    Метою доктора управління є підготовка студентів до розвитку лідерської ролі у своїй галузі шляхом вирішення реальних проблем за допомогою використання теорії та практики. Програма зосереджена на організаційних змінах, лідерстві та інших стратегічних сферах управління.

    • Bolzano, Італія

    Денне навчання

    4 років

    На кампусі

    Англійська

    The PhD program in Management established and provided by the Free University of Bozen-Bolzano and University of Trento is inspired by the principles of responsible management education and research.

    • San Diego, США

    Денне навчання

    3 років

    На кампусі

    Англійська

    Якщо ви потенційний студент, який шукає шановану та акредитовану аспірантуру, ви потрапили в потрібне місце. У цій унікальній докторській програмі аспірант, подібний до вас, пожинає переваги співпраці двох шанованих коледжів: Каліфорнійської школи менеджменту та лідерства (CSML) та Каліфорнійської школи професійної психології (CSPP). Протягом усієї програми лідерства в Каліфорнії ви досліджуватимете повний перелік теоретичних, стратегічних та організаційних досліджень з точки зору двох чітко різних дисциплін. Як би ви описали свій стиль керівництва? Ти лідер, яким хочеш бути? У цій програмі ви вивчите різні типи лідерства, такі як автентичне, транзакційне, трансформаційне, міжкультурне та інші, а також визначите та вдосконалите власні лідерські навички та стиль. Ви будете вивчати культурні, організаційні та поведінкові аспекти лідерства як з теоретичної, так і з практичної точки зору. Ви також дізнаєтесь у своїх дослідженнях лідерства, як справді чудові лідери залучають послідовників і роблять свою роль у навчанні цих послідовників успішно. До того часу, як ви закінчите програму доктора філософії, ви будете ще більше розвивати свою унікальну лідерську майстерність та філософію та бути готовими застосувати її, щоб прославитися у світі як організаційний чи освітній лідер. Якщо ви готові дізнатися більше про теорії та застосування чудового лідерства, ця особиста докторська програма містить складну навчальну програму, яку викладають найкращі викладачі. Ви навчатиметесь разом і спілкуватиметесь із колегами та однолітками, які допоможуть вам відточити ваші лідерські якості та підготувати вас вплинути та сформувати на своєму прикладі завтрашніх лідерів. Будучи студентом нашої програми докторантури, ви будете налаштовані на успіх, і ви навчитесь важливим лідерським навичкам, які допоможуть вам досягти ваших особистих та професійних цілей.

    • Singapore, Сінгапур

    Денне навчання

    3 років

    На кампусі

    Англійська

    SMU PhD в галузі бізнесу (загальне управління) є видатною програмою доктора для керівників Азії, вищого керівництва та менеджерів, які прагнуть конкурувати за майбутнє. Наші глибокі знання, відповідні дослідження та досвід щодо швидкого економічного розвитку та викликів Азії забезпечують динамічний академічний досвід та участь на найвищому рівні.

    • Sydney, Австралія

    Денне навчання, Заочне навчання

    2 років

    Дистанційне навчання

    Англійська

    Доктор ділового лідерства (DBL) призначений для підготовки старших керівників, щоб більш ефективно брати на себе загальну відповідальність за керівництво в рамках значної організації, що працює в бізнесі, яка працює на сильно конкурентних національних та світових ринках.

    • Sopron, Угорщина

    Денне навчання, Заочне навчання

    8 семестрів

    На кампусі

    Англійська, Німецький, Угорська

    Залежно від рівня зацікавленості школа пропонує п’ять програм: бізнес-адміністрування та управління, міжнародна економіка, маркетинг, фінанси та соціальні та економічні аспекти людських ресурсів, усі з яких можна вивчати за допомогою різних форм навчання (денна, заочна , фізична особа). Тривалість докторської програми становить 4 роки, яка поділяється на сегменти по 2 + 2 роки.

    • Sharjah, Сполучені Арабські Емірати
    • Online Spain

    Денне навчання, Заочне навчання

    24 Місяці

    Дистанційне навчання

    Англійська

    Ступінь доктора менеджменту, який присуджується UCAM, Іспанія, призначений для керівників, які хочуть продовжити дослідження або хочуть вести свої організації до досягнення вищого рівня успіху.

    • Lynchburg, США

    Денне навчання, Заочне навчання

    30 Місяці

    Дистанційне навчання

    Англійська

    Наш 100% онлайн доктор стратегічного лідерства розроблений, щоб дати вам як теоретичні знання, так і практичні навички лідерства. Наша програма "Доктор стратегічного лідерства" зосереджена на різноманітних принципах лідерства, необхідних для ефективного управління бізнесом, а курси завершуються прикладним докторським дослідницьким проектом. У нашому докторантурі програми стратегічного лідерства ви навчитесь навикам, необхідним для досягнення успіху у провідних рівнях корпоративного світу.