37 Доктор філософії (PhD) Програми в Канада for 2024

Доктор філософії (PhD) Програми в Канада for 2024Filter
    • Hamilton, Канада

    Денне навчання

    4 років

    На кампусі

    Французький

    Це міждисциплінарна програма на чотири роки, організована навколо літератур і культур франкомовного світу, включаючи Францію. Ми запрошуємо кандидатів, які мають традиційний ступінь магістра французьких студій, а також кандидатів, курс яких був менш типовим, за умови, що їхній файл відповідає вимогам Школи аспірантури (SGS).

    • Lethbridge, Канада

    Денне навчання

    4 років

    На кампусі

    Англійська

    Доктор філософії зі спеціалізацією «Освіта» - це науковий ступінь, багатий теорією та практикою, де студенти будуть вирішувати важливі проблеми та професійну практику в межах певної концентрації. Програма підготує науково-грамотних людей до кар'єри в різних освітніх і професійних контекстах, які все частіше базують свої запити на дослідженнях, заснованих на дослідженнях.

    • Ottawa, Канада

    Денне навчання

    6 років

    На кампусі

    Англійська, Французький

    Saint Paul University через свої факультети гуманітарних наук, теології, філософії та канонічного права пропонує кандидатську дисертацію з міждисциплінарних досліджень сучасних соціальних питань. Цей ступінь спільно присвоюють Сенати Saint Paul University -Паула та Університету Оттави згідно з умовами федераційної угоди між ними. Докторська ступінь міждисциплінарних досліджень дає простір для роздумів, щоб покращити розуміння сучасних соціальних проблем, беручи до уваги висновки вищих дисциплін чотирьох факультетів -учасників.

    • Victoria, Канада

    Денне навчання

    4 років

    Купажований

    Англійська

    Програма доктора соціальних наук є першим ступенем такого роду в Північній Америці. Він підходить для вивчення складних реальних проблем у міждисциплінарній та трансдисциплінарній рамках. Дизайн програми призводить до інтенсивності наукових досліджень традиційного доктора наук до прикладного, професійного спрямування. У цій програмі ви вивчите міждисциплінарні програми соціальних наук для практичної, стійкої трансформації в організаціях та суспільстві.

    • Toronto, Канада

    Денне навчання

    На кампусі

    • Vancouver, Канада

    Денне навчання

    3 років

    Дистанційне навчання

    Англійська

    Програма доктора служіння (D.Min) — це вчений ступінь для досвідчених пастирських лідерів, які отримали ступінь магістра богослов’я або еквівалент. Ця програма базується на надійних євангельських, біблійних і теологічних основах і розроблена, щоб допомогти практикуючим служінням брати участь у вдумливих і навмисних богословських роздумах через професійну навчальну спільноту, залишаючись укоріненими в контексті свого служіння.

    • Ottawa, Канада

    Денне навчання

    На кампусі

    Англійська

    • Toronto, Канада

    Денне навчання

    На кампусі

    Англійська

    Заземлення в контексті пост-сучасного суспільства, і визнаючи важливість різних точок зору, це кандидат Програма в галузі освіти сталого розвитку буде готувати студентів з різних областях.

    • Oshawa, Канада
    • Peterborough, Канада

    На кампусі

    Англійська

    • Kingston, Канада

    На кампусі

    Англійська

    • Kelowna, Канада

    Денне навчання

    1 рік

    На кампусі

    Англійська

    Лабораторія Food Systems PRISM шукає висококваліфікованого та високомотивованого доктора, який би вніс свій внесок у дослідження та управління дослідженнями в галузі оцінки життєвого циклу агропродовольчих товарів. У зв’язку з нинішньою ситуацією з COVID-19 може бути розглянуто можливість віддаленого прийому.

    • Calgary, Канада

    На кампусі

    Англійська

    Дипломна програма доктора TCM - це чотирирічна денна програма. Студенти вивчать поняття акупунктури, лікарські рослини, фундамент TCM ... тощо. Практика клініки також буде залучена до цієї програми як важлива частина.

    • Québec City, Канада

    На кампусі

    Французький

    У міських дослідженнях ви поглянете на соціальні проблеми того часу, вивчите місто у всіх його вимірах. Незалежно від того, чи краще розуміти територію як місце проживання, роботи та мобільності, як орган управління чи простір для індивідуальної, колективної та громадської діяльності, ви отримаєте знання, які допоможуть діяти на території.

    • Toronto, Канада

    Англійська

    Програма доктора наук призначена для молодших членів (студентів), основним покликанням яких є навчання та навчання. Випускники докторської програми добре підготовлені для вступу на наукові чи викладацькі посади. Вимоги до вступу включають ступінь магістра з компонентом дисертації, досвід філософії та попередню роботу у відповідній галузі дослідження.

    • Toronto, Канада

    Денне навчання

    4 років

    На кампусі

    Англійська

    Кандидат наук. програма готує кандидатів до проведення інноваційних досліджень. Успішні кандидати мають право викладати богословські (та пов'язані з ними) предмети в університетах, коледжах вільних мистецтв та богословських школах. Кандидати також обладнані на керівні посади в церковних та суміжних організаціях або для академічної розширеної практики міністрів.