49 Доктор філософії (PhD) Програми в Мехіко for 2024

Доктор філософії (PhD) Програми в Мехіко for 2024Filter
    • Tlaquepaque, Мехіко

    Денне навчання

    6 семестрів

    На кампусі

    Іспанська

    Створіть знання, що забезпечують елементи для вирішення проблем, пов’язаних із суб’єктивним благополуччям та стійкістю, міжлюдськими стосунками тощо. Розробити відповідні дослідження з психосоціокультурних проблем, що використовують методи, прийоми та засоби якісного та кількісного аналізу даних, а також генерують знання та пропозиції щодо втручання у вразливих групах населення.

    • Chihuahua, Мехіко

    Денне навчання

    8 семестрів

    На кампусі

    Іспанська

    Програма зосереджена на комплексній підготовці людських ресурсів на післядипломному рівні, які, залучаючись до діяльності з генерування, перевірки та/або передачі знань, а також професійної підготовки, відповідають інноваційними та заснованими на знаннях пропозиціями на вимоги до вирішення проблеми систем тваринництва, сталого використання та експлуатації природних ресурсів у Чіуауа, Мексиці та навіть за її межами.

    • México, Мехіко

    На кампусі

    Навчати найвищої якості людських ресурсів із значними знаннями та науково -дослідницькими можливостями, дозволяючи оригінальний внесок, який генерує нові знання, методи та технологічні інновації, спрямовані на вирішення проблем у регіоні та країні.

    • Ocoyoacac, Мехіко

    На кампусі

    Іспанська

    Це єдиний доктор наук у Латинській Америці, теоретичною основою якого є інженерія соціальних комунікацій та стратегічних комунікацій (NTE). Наші вчителі мають високий рівень, і ми прагнемо створити лікарів, які застосовують свої методи та моделі до сфер суспільного життя, в яких вони досліджують. Це програма, яка викладається дистанційно, з сеансами кожні 15 днів протягом семестру, які записуються і можуть бути надіслані на електронну пошту докторанта, якщо немає можливості синхронного підключення. Думка в комунікації розглядається як центральний елемент злиття для ефективності застосування діагностики та розробки комунікативних рішень та вісь для теоретичного поглиблення явища.

    • Mexico City, Мехіко

    На кампусі

    Іспанська

    Це найбільший доктор наук у Латинській Америці в психологічній сфері та перший у Мексиці, визнаний SEP. Він має науковий напрямок доктора. Норберто Блейхмар та Селія Лейберман, відомі психіатри та психоаналітики з великим досвідом роботи. Координацією докторантури займається Драс. Ана Марія Вінер, Олена Ортіс, Селія Лейберман та доктор Норберто Блейхмар. Наші викладачі мають високий рівень підготовки в психоаналітичній сфері та великий досвід викладання. Ми сприяємо атмосфері роботи та співвідповідальності з тими студентами, які зацікавлені у міцній науковій та етичній підготовці. Ми орієнтуємо нашу програму на клінічну роботу. Ми прагнемо, в основному, до розвитку психоаналітичного мислення учнів. Ми вважаємо надзвичайно важливим те, що до наших дослідницьких напрямів підходять з різних референтних схем, завжди спрямовані на їх застосування у психоаналітичній практиці.

    • Mexico City, Мехіко

    На кампусі

    Іспанська

    Програма доктора наук зі спеціальності «Клітинна біологія» спрямована на підготовку та підготовку дослідників високого рівня із науковим ступенем доктора наук. Усі наші випускники мають необхідні знання для того, щоб провести дослідження складних біологічних проблем, які наразі вирішуються, або, за бажанням, вони можуть продовжити навчання під час докторантури за кордоном або в нашій країні, або інтегруватися у національні дослідницькі групи. наприклад, наукових співробітників або викладачів різних державних університетів. Крім того, наші випускники можуть приєднатися до дослідницьких або виробничих груп у галузі, або для розвитку біотехнологічних процесів, вакцин та деяких інших технологій, що впливають на суспільство або виробничий сектор.

    • Mexico City, Мехіко

    На кампусі

    Іспанська

    Спрямований на докторів закону. В кінці протоколу дослідження; Шукається інтеграція та представлення остаточних результатів, оцінка отриманих досягнень та виконання цілей, що застосовуються до урядових програм чи правових ініціатив на користь галузі досліджень у рамках освітньої програми права в університеті для аспірантури юридичного та політичного університету будь -якої публіки університету та приватні, а також мають подати заявку на тему виставки, яка зміцнює правові інститути.

    • Campeche, Мехіко

    На кампусі

    Іспанська

    Мета докторантури в галузі освіти Ми готуємо дослідників, які роблять внесок у розвиток галузі освіти, головним чином у сферах навчальної програми, планування освіти та оцінювання, генеруючи знання, які допомагають отримувати інформацію, що має значення для її просування та сприяє ефективному використанню інформаційно -комунікаційні технології.

    • Mexico City, Мехіко

    На кампусі

    Іспанська

    Однією з найбільших проблем, що постають перед мексиканською освітою, є сприяння активному лідерству, яке сприяє створенню інновацій та змінам стратегій інтеграції та відповідальної участі у цю епоху великих технологічних, наукових, соціальних та культурних трансформацій. У цьому сенсі докторська освіта з наміром трансформувати шкільні процеси та практику пропонує покращити якість національної освітньої системи шляхом професіоналізації високого академічного рівня менеджерів, учителів та персоналу педагогічної технічної підтримки, а також розвитку досліджень для створення інноваційних освітніх проектів, які вирішують проблеми навчання, управління, спільної роботи, мереж навчання та міжінституціональних зв'язків, серед інших. Докторська програма представлена як академічна альтернатива, яка пропонує освітню платформу для сприяння розвитку високоякісних контекстуалізованих та проективних управлінських можливостей, сприяючи науково-дослідним проектам, які сприяють розробці політики та моделей для постійного покращення якості освіти що пропонується.

    • San Luis Potosi, Мехіко

    На кампусі

    Іспанська

    Докторська ступінь триває шість семестрів, у межах яких розміщується звичайна навчальна діяльність, що складається, з одного боку, у відвідуванні та участі у семінарах та майстер -класах один день тижня з паралельною роботою незалежно протягом решти року. тиждень, спрямований на те, щоб студент здобув як надійну підготовку як із загальних знань з дисципліни, так і з конкретних знань своєї сфери інтересів, а з іншого - реалізацію науково -дослідного проекту, який завершився дипломною роботою. План навчання побудований навколо трьох напрямків навчання: а) теоретичного б) методологічного для дослідження в) додаткових заходів. Він також включає чотири галузі знань, надані референтами для відповідності як загальному, так і конкретному змісту: I. Викладання II. Політика управління та освіти III. Освіта та культурне різноманіття IV. Педагогічні знання. Розробка навчального плану містить рівні послідовної та зростаючої складності, що дозволяє полегшити розуміння явищ та їх необхідну теоретико-практичну артикуляцію навчального процесу, сформульовану у концепції гнучкості навчального плану. Він прагне підготувати та спонукати абітурієнтів до проблематизації нинішнього стану освіти в Мексиці, запропонувати як об’єкт дослідження одну з проблем, обраних у попередньому дослідницькому проекті, що проводиться у послідовній та чіткій формі з відповідним складанням елементів. Усі навички, інструменти та компетентності, набуті під час Пропедевтичного модуля, будуть основними для подальшої розробки семінарів та практикумів Плану навчання.

    • Mexico City, Мехіко

    Іспанська

    Загальні цілі навчального плану: • Підготувати фахівців із всесвітньої історії з найвищим академічним та науковим рівнем, орієнтованим на задоволення потреб розвитку, виробництва, просування, розповсюдження та передачі історичних та історіографічних знань на національному, регіональному та міжнародному рівнях рівня, з глобальною перспективою. • Надати докторанту теоретико-методологічні та аналітичні інструменти, орієнтовані на професійну практику, вдома чи за кордоном, у різних галузях історичної спеціалізації, а саме: дослідження, поширення та викладання історії. • Пропагувати простір для докторантури з глобальної історії в межах досяжності будь -якої особи, національної чи іноземної, яка має ступінь магістра історії та суміжних дисциплін. • Сформувати у докторанта історико-критичний дух та творче мислення на основі інтерактивних інструментів, які надають інформаційні та комунікаційні технології, для розширення та поглиблення знань, які сьогодні надає глобальне взаємозв’язок.

    • México, Мехіко

    На кампусі

    Іспанська

    Програма післядипломної освіти на рівні доктора наук Centro de Investigaciones Biológicas del Noroeste, SC, CIBNOR, створена з метою сприяння національним зусиллям у підготовці людських ресурсів для наукових досліджень та технологічного розвитку у своїх спеціальностях. Зокрема, підготовка незалежних дослідників та кваліфікованих кадрів для виконання науково -дослідницьких завдань здійснюється з підходом, який включає знання проблем, які насамперед впливають на розвиток північно -західного регіону та країни, активну участь у їх вирішенні та підтримку тісних зв’язків із соціальним, державним та приватним секторами.

    • Cancún, Мехіко

    На кампусі

    Іспанська

    Випускники інформатики к.т.н. Програма буде навчена для проведення досліджень у вищих навчальних закладах або незалежних наукових центрах. Подібним чином вони набувають спроможності та автономії для здійснення інноваційних наукових або технологічних дослідницьких проектів. Це буде як у державних, так і в приватних науково-дослідних установах.

    • Zapopan, Мехіко

    На кампусі

    Іспанська

    ЗАГАЛЬНА ЦІЛЬ НАВЧАЛЬНОГО ПЛАНУ Підготовка докторів юридичних наук, спеціалістів та дослідників у галузі юридичних наук та корпоративного права, що дозволяє їм брати участь та проводити соціально-правові зміни.

    • Oaxtepec, Мехіко

    На кампусі

    Іспанська

    ФОРМУВАННЯ ДОСЛІДНИКІВ У ПОЛІ НАВЧАЛЬНА МОЖНА ДОПЛАТИТИ ЗНАТИ СВОЙ ОРИГІНАЛ ДЛЯ БУДІВНИЦТВА, ІНТЕРНАТУ, КОНТЕКСТУАЛІЗАЦІЇ ТА РЕЗОЛЮЦІЇ ПРОБЛЕМ ОБРАЗОВАННЯ ТА ДЛЯ РОЗРОБКИ МОДЕЛІЙ АНАЛІЗУ, ПОЯСНЕННЯ, МУЛЬТИМПОЛІТИКАЦІЯ І ІНТЕРПРЕТЕНЦІЯ ІНТЕРПРЕТАЦІЯ НОВИХ СПОСОБІВ, РОЗУМІНЕННЯ ТА УВАГА ДО РЕГІОНАЛЬНИХ ТА НАЦІОНАЛЬНИХ ПРОБЛЕМ ОБРАЗОВУВАННЯ, ПОСЛІДНО ВИКОРИСТОВУЮЧИ МЕТОДОЛОГІЧНІ ІНСТРУМЕНТИ CO-A, ЩО ЗАМИРАЮТЬ У ПІДГОТОВКІ ДОКТОРІВ В ОБРАЗОВАННІ, СПОСІБ РОЗВИТКУ ЛІДЕРСТВА ЛАНДГЕРА ЕНДЕФЕЙНГА ЗНАННЯ ТРУМПУВАТИ І ПРОПОЗИЦІЙТИ РІШЕННЯ ОСВІТНИХ ПРОБЛЕМ МОРЕЛОСУ І ВЗАГАЛУ МЕКСИКИ, ЩО ТАКОЖ МОЖЕ ПЕРЕДАТИСЯ НА ГЛОБАЛЬНЕ ПОЛЕ, МОЖЕ, В УМОВІ, ЩО БУДЕ ВНОСИТИ В ЕКСПЕРТИЗУ ДЛЯ РОЗРОБКИ АНГЛІЙСЬКОГО ПАРА.