132 Доктор філософії (PhD) Програми в Чеська Республіка for 2024

Доктор філософії (PhD) Програми в Чеська Республіка for 2024Filter
    • Prague, Чеська Республіка

    Денне навчання, Заочне навчання

    4 років

    Купажований, На кампусі

    Англійська

    Мета докторантури в галузі практичної та екуменічної теології та теологічної етики полягає в тому, щоб студенти звичним способом для поглиблених студій розвивали свою здатність теологічно мислити та поглиблювали знання про богословську традицію в її екуменічній, практичній, та етичні виміри на рівні експертів. Студенти вчаться критично аналізувати та обмірковувати набуті знання та методи, що використовуються у своїй галузі, та інтерпретувати їх як у власних конкретних контекстах, так і в міждисциплінарних умовах сучасних наукових знань. Залежно від предмета їх дисертаційного проекту, їх дослідження зосереджені на відповідній спеціалізації в галузі екуменічної або практичної теології (наприклад, гомілетика, катехетика, поіменіка, практична еклезіологія, гімнологія чи місіологія), або на теологічній етиці чи християнстві соціальна робота (діаконія). Однак водночас вони зберігають належну широту зору та міждисциплінарну орієнтацію, що стосується всіх галузей теології.

    • Prague, Чеська Республіка

    Денне навчання

    3 років

    Купажований, Дистанційне навчання, На кампусі

    Англійська

    Доктор філософії Дослідження подібне до звичайного кандидата наук але визнає науково-дослідну роботу, проведену підприємницькими компаніями та академічними організаціями, що призводить до нових та оприлюднюваних результатів. UNYP доктор філософії для досліджень зазвичай потрібно мінімум три роки, протягом яких має бути три публікації, в літературі, затвердженій Болтонським університетом. Ці публікації мають відповідати дисертації студента та галузі знань та повинні розвивати знання студента з цього предмету. Нагорода цього кандидата наук ґрунтується виключно на цих трьох опублікованих роботах і як така винагороджує поточну діяльність, а не додаткову роботу.

    • Brno, Чеська Республіка

    Денне навчання

    2 років

    На кампусі

    Англійська

    У нас є хороша доза електроніки для вас у співпраці з Університетом Північного Іллінойсу. Сфера, де ви дізнаєтеся, як проектувати інтегровані електронні схеми та системи та використовувати матеріали для електроніки - все це в найсучаснішому об'єкті. На вас чекають професійні закуски з предметів - проектування інтегральних та електронних схем і пристроїв, програмування мікроконтролерів або новітні матеріали для електроніки.

    • Ostrava, Чеська Республіка

    Денне навчання, Заочне навчання

    4 років

    На кампусі

    Англійська

    • Liberec, Чеська Республіка

    Денне навчання

    4 років

    На кампусі

    Англійська

    • Brno, Чеська Республіка

    Денне навчання, Заочне навчання

    4 років

    На кампусі

    Англійська

    Докторська програма гігієни харчових продуктів та технології переробки - це академічна навчальна програма, що відповідає сучасному стану та рівню науки та потребам практики в Європі. Випускники докторського навчання Гігієна харчових продуктів та технології переробки отримали глибокі теоретичні знання та практичні навички, набуті під час самостійної творчої діяльності та набуття нових наукових знань у галузі навчання. Випускники можуть активно ділитися своїми знаннями в галузі навчання на міжнародному рівні та публічно. Виходячи з цієї кваліфікації, випускники переважно працюють у науково-дослідних установах та університетах.

    • Hradec Kralove, Чеська Республіка

    Денне навчання

    4 років

    Купажований, На кампусі

    Англійська

    Навчання в аспірантурі з біоорганічної хімії слугує для підготовки фахівців-хіміків з акцентом на структуру та функції малих органічних молекул у живих організмах та на можливість впливу на біологічні процеси в цих організмах через дію таких молекул. Таким чином, програма спрямована на вивчення всіх аспектів органічних сполук, які є незамінними для структури та функціонування живих організмів. Широкий спектр цих сполук включає молекули з будівельною (первинними) функцією, сигнальною функцією, функцією активації або дезактивації щодо стратегічних білків живих організмів, а також сполуки, які виробляються цими організмами (природні продукти, вторинні метаболіти). , метаболіти ксенобіотиків). Дослідження засноване на структурі та синтезі органічних сполук з акцентом на природні продукти, гетероцикли та інші органічні сполуки, які здатні модулювати біологічні процеси. Не менш важливими є з'ясування функції таких сполук як частин біологічних структур, а також їх впливу на біологічні процеси та можливість модифікувати цей вплив шляхом структурних змін. Таким чином, біоорганічна хімія служить сполучною ланкою між органічною хімією та біомедичними дисциплінами та частково перетинається з фармацевтичною та медичною хімією. Біоорганічна хімія, однак, є більш загальною, ніж дві останні програми, які в першу чергу зосереджені на вивченні та розробці ліків, тобто. більш обмежена підгрупа біологічно активних сполук.

    • Prague, Чеська Республіка

    Денне навчання

    4 років

    Купажований, На кампусі

    Англійська

    Навчальна програма реалізується в рамках кінантропологічної галузі науки. Кінантропологія-це багатопрофільна галузь науки, яка займається комплексним впливом навмисної та спонтанної фізичної активності на розвиток особистості людини в біопсихосоціальному контексті та в умовах фізичного виховання та спорту, фізіотерапії, виховання фізичного здоров’я, включаючи їх ефективне управління.

    • Prague, Чеська Республіка

    Денне навчання

    4 років

    Купажований, На кампусі

    Англійська

    Докторантура "Медична психологія та психопатологія" займається фундаментальними та прикладними дослідженнями біопсихосоціальних відносин. Пропоноване дослідження відкриває можливості для міждисциплінарної докторської освіти не тільки для випускників медичних вузів, а також випускників психології та деяких інших суміжних галузей.

    • Prague, Чеська Республіка

    Денне навчання

    4 років

    Купажований, На кампусі

    Англійська

    Доктор філософії Дослідження довголіття виробляють висококваліфікованих і обізнаних фахівців у галузі досліджень, експертизи та передачі знань на практиці. На науковому рівні вони здатні вирішувати проблеми, пов'язані з довголіттям людського життя. Вони усвідомлюють і здатні використовувати відповідні наукові методи для координації міждисциплінарних команд. Крім того, можна опублікувати як наукові публікації, так і матеріали для прийняття рішень на всіх рівнях та проблеми довголіття.

    • Prague, Чеська Республіка

    Денне навчання, Заочне навчання

    4 років

    На кампусі

    Випускники мають широкий огляд ключових питань сучасної соціологічної теорії та методології, ґрунтовне обґрунтування широкого спектру аналітичних методів кількісного та якісного дослідження, а також здатність використовувати та поєднувати ці процедури. Вони здатні формулювати та вирішувати складні дослідницькі питання, конкретизувати відповідні гіпотези, знаходити відповідні методи вирішення та формулювати відповідні висновки експертів. Випускники можуть шукати роботу як науковці та викладачі університетів, а також на спеціалізованих та керівних посадах як у державному, так і в комерційному секторах.

    • Prague, Чеська Республіка

    Денне навчання

    4 років

    Купажований, На кампусі

    Англійська

    Доктор філософії навчальна програма «Соціологія» орієнтована на наукове дослідження, самостійну творчу роботу та поглиблення теоретичних знань. Метою цієї програми є підготовка студентів до наукової кар’єри та викладання у сфері фундаментальних та прикладних досліджень.

    • Prague, Чеська Республіка

    Денне навчання

    4 років

    Купажований, На кампусі

    Англійська

    Докторантура задумана як підготовча програма для науковців та дослідників, творчі зусилля яких сприяють розвитку теорії та досліджень у галузі освітніх наук. Програма бажано розширити їх відповідний досвід, поширити відповідні результати досліджень та тенденції у сфері освіти та розвинути методологічну компетентність докторантів. Загальна спрямованість навчальної програми дає студентам можливість глибше ознайомитися з педагогічними дисциплінами. Координатором докторантури є докторська дисертація/дисертація, визначена як оригінальна наукова праця, результати якої збагачують відповідну галузь дослідження в ширшому контексті розробки дисципліни. Консультації З огляду на характер та зміст дослідження, заявник може проконсультуватися з темою, структурою проекту та можливостями його обробки з потенційними керівниками докторантури.

    • Praha-Suchdol, Чеська Республіка

    Денне навчання

    4 років

    На кампусі

    Англійська

    Передбачається, що випускник вивчає теоретичні основи галузі, основні методи наукової роботи в галузі вивчення та основні форми постійного збору світових знань у галузі навчання для безперервного навчання. Випускники повинні мати можливість розробляти описові та нормативні економічні моделі економічних процесів на макро та мікроекономічному рівні та збирати відповідні документи, необхідні для їх оформлення. Крім того, здатність узагальнення наукових знань у формі економічних законів передбачається разом із їх застосуванням при інтерпретації конкретних економічних завдань з метою сприяння сталого розвитку.

    • Hradec Kralove, Чеська Республіка

    Денне навчання

    На кампусі

    Англійська

    Докторантурі по хімії дидактики є кульмінацією університетської освіти в трирівневої. Чи є цілеспрямована заземлення в науково-дослідній діяльності зосереджена на викладанні та навчанні хімії, яка заснована на поглиблення знань про хімію дидактики і відповідної галузі хімії, педагогіки, психології, інформатики та інших дисциплін, щоб вивчити методи наукової роботи в згаданих областях і внесе значний вклад в комплексне поліпшення роботи вчителів хімії на різних рівнях системи освіти, експертів зі створення навчальних програм і його оцінки відповідно до сучасних наукових знань і дослідженнями.