Аспірантура з ділового адміністрування Програми в Менеджмент в сфері охорони здоров'я 2024

Фільтри

Фільтри

  • Аспірантура з ділового адміністрування
  • Дослідження в галузі управління
Сфери навчання
  • Дослідження в галузі управління (0)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

Аспірантура з ділового адміністрування Програми в Менеджмент в сфері охорони здоров'я

DBA (Доктор наук ділового адміністрування) є сучасним ступінь еквівалентно PhD в тій же області, але ця ступінь, як правило, більше зосередитися на прикладних дослідженнях, ніж на теоретичних досліджень. Ці програми, як правило, працюють на постійній основі. Значна частина програми буде зосереджена на незалежних досліджень і публікації дисертації.

Що таке DBA в управління охороною здоров'я? Інформація, представлена ​​в рамках цієї програми включає в себе знання та навички, необхідні для адміністрування ділову сторону охорони здоров'я. Курсова охоплює такі теми, як правові та етичні питання охорони здоров'я, розробки політики охорони здоров'я, та фінансового управління. Класи можуть включати бізнес Методологія дослідження, охорона здоров'я Стратегічне управління та глобальні питання в політиці охорони здоров'я, і охоплюють такі теми, як обгрунтованої теорії, етнографії, змішаних методів і оповідного аналізу.

Є багато переваг у проведенні вчений ступінь як АБД в управління охороною здоров'я. Ці переваги включають в себе доступ до адміністративні посади, вищі зарплати, і більшу гнучкість у русі кар'єри. Школи, що пропонують цю програму часто запрошують успішних професіоналів, щоб працювати зі студентами, підвищення міцності мережі студентів.

Вартість відвідують школу буде змінюватися багато між установами. Це особливо вірно для шкіл через міжнародні кордони. Майбутні студенти повинні звернутися школи індивідуально для конкретної інформації.

Випускники можуть розраховувати знайти адміністративні робочі місця в межах своєї області. Ці робочі місця можуть бути як фінансові директори, керівників, адміністраторів медсестри, клінічних менеджерів або адміністраторів центру хірургії.Зарплата випускників може варіюватися від однієї організації до іншої, але, як правило, дуже комфортно з потенціалом для збільшення. Конкурс на кращих робочих місць є інтенсивним; вчена ступінь може запропонувати випускник ребро вище своїх конкурентів.

&nbsp

Доступ до АБД в програмах управління охороною здоров'я можна знайти в міжнародному масштабі. З цим наявності програм, майбутні студенти повинні бути дискримінаційним на свій розсуд їх школу. Щоб почати процес, шукати вашої програми нижче і контакт безпосередньо Приймальна комісія школи за вашим вибором, заповнивши свинцевої формі.