6 Доктор філософії (PhD) Програми в Бізнес і економіка 2024

Фільтри

Фільтри

  • Доктор філософії (PhD)
  • Економічні дослідження
  • Економіка
  • Бізнес і економіка
Сфери навчання
  • Економічні дослідження (6)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

    Доктор філософії (PhD) Програми в Бізнес і економіка

    Вона є доктором науками є вищим ступенем успішності, які можуть бути отримані в більшості областей. На додаток до створення дисертації, отримавши докторський ступінь, як правило, вимагає глибокого вивчення протягом трьох років. Кілька градусів нижче рівня необхідні, перш ніж студенти можуть надійти в програмі PhD.

    Що таке PhD в області бізнесу і економіки? Це поле дослідження відноситься до фінансового відділу корпорації. У той час як будуть вивчені методи ведення бізнесу і операцій, є також акцент на економічних наслідках і необхідних процесів для успіху корпорації. Студенти, як правило, вивчають загальні фінанси, методи управління, глобальну економіку, інвестиції і ризик, і оцінку грошових потоків.

    Тримаючи доктора філософії робить його набагато легше зробити кар'єру для себе в сфері бізнесу. Додаткові позиції, які ви не могли увійти в іншому випадку відкриті для вас, і ви можете заробити набагато вищу зарплату. Час, необхідний для введення більш високих позицій значно знижується, а також.

    Оскільки вартість заробивши докторську ступінь в області бізнесу і економіки змінюється зовсім небагато, це мудре рішення, щоб досліджувати до надходження. Все, починаючи від конкретної школи і програм в країну навчання буде впливати на навчання та слід розуміти, перш ніж почати.

    Оскільки програма PhD в області бізнесу і економіки включає в себе як бізнес і економічну сторону, Є багато кар'єри, які можуть бути досягнуті. На діловій стороні, можна стати менеджером, начальником відділу, консультантом, керівником або керівником. З економічної точки зору, як більш низькі позиції, такі як бухгалтера або аудитора, а також більш високі посади, такі як старший аналітик обліку, досяжні. В якості альтернативи, можна вивчати, щоб увійти в області освіти для того, щоб навчити майбутніх студентів про бізнес та економіку.

    Для початку пошуку нижче вашої програми і контакту безпосередньо допуск офісу школи за вашим вибором, заповнивши свинцеву форму.