2 Доктор філософії (PhD) Програми в Дослідження Близького Сходу 2024

Фільтри

Фільтри

  • Доктор філософії (PhD)
  • Соціальні науки
  • Країнознавство
  • Дослідження Близького Сходу
Сфери навчання
  • Соціальні науки (2)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

Доктор філософії (PhD) Програми в Дослідження Близького Сходу

Доктор філософії є ​​дослідження на основі варіант ступеня. Це найвищий рівень ступеня доступні і вимагає, щоб студенти працювати в тісній співпраці з науковими консультантами.

Що таке кандидат в близькосхідних досліджень? Програма в близькосхідних досліджень на рівні докторантури дозволяє студентам адаптувати навчання їх інтереси. Студенти, як правило, вважають за краще зосередитися на конкретній галузі дослідження, такі як література, історія, політика і культура. Релігія є широко вивчена область, поряд з гендерними дослідженнями. Студенти, як правило, працюють в тісній співпраці з консультантами, щоб закінчити дисертацію в їх обраній темі. Студенти також можуть пройти курси, розроблені, щоб допомогти їм в рамках програми, такі як методи досліджень або основна історія Близького Сходу. Програми можуть відрізнятися по довжині, як студент не завершує програму до завершення дисертації.

Завершення програми дозволяє студенту працювати в якості експерта в областях, пов'язаних з Близьким Сходом.Студенти вивчають навички лідерства, наукові дослідження і управління, які можуть допомогти їм у майбутній кар'єрі, а також знання в обраних ними областях, які можуть направляти їх вибір кар'єри.

Витрати на програму PhD розрізняються. Це пов'язано з тим, як програми структуровані. Студенти повинні перевірити з фінансовим відділом в їхній школі для оцінки витрат.

Після закінчення доктора філософії, студенти можуть увійти в науково-дослідних програм або продовжити роботу в академіки. Студенти також можуть працювати в приватному секторі для компаній, які хочуть мати кращі відносини з близькосхідними партнерами або розширити в цих областях і потребують консультантами, щоб допомогти. Студенти можуть також працювати для компанії в близькосхідних підрозділах. Державні установи та некомерційні організації також пропонують деякі можливості для кар'єрного росту в рамках міжнародних підрозділів і відомств.

Якщо ви хочете, щоб зосередитися на поглибленому вивченні Близького Сходу, а потім розглянути ступінь доктора філософії в близькосхідних досліджень.Шукати нижче вашу програму і контакт безпосередньо допуск офіс школи за вашим вибором, заповнивши свинцеву форму.