1 Доктор філософії (PhD) Програми в Дослідження в галузі управління в Амстердам, Нідерланди для 2024

Фільтри

Фільтри

  • Доктор філософії (PhD)
  • Дослідження в галузі управління
Сфери навчання
  • Дослідження в галузі управління (1)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

    Доктор філософії (PhD) Програми в Дослідження в галузі управління

    Столиця Нідерландів, Амстердам відомо університетів, таких як Університет Амстердама і Universiteitsbibliotheek Амстердамі. Ці освітні установи, як правило, забезпечують різноманітні студентів і аспірантів освітніх програм, і вони мають верхню виїмку досліджень і розробок.

    Отримати ступінь MBA з менеджменту рекомендується студентам, які бажають працювати в області організаційного управління. Дані магістерські програми можуть включати такі теми, як бухгалтерський облік, маркетинг, комерційне право, логістика, комунікації, вирішення конфліктів, етика, лідерство і зв'язки з громадськістю.

    Людей, мови та культури Нідерландів називають "голландська ". Сучасної європейської країні сьогодні, Нідерланди зберіг свій високий міжнародний характер і відомий своїм ліберальним менталітетом. У Нідерландах багато університетів. У країні останнім часом перетворюється свої назви в бакалавр / магістр системи.Є два типи університетів: Академічний (більшу увагу приділяє питанням теоретичних знань, він же "Universiteit ") або прикладних наук (приділяти більше на практичні знання, він же "Hogeschool ")

    Для вступу до аспірантури, як правило, необхідна наявність ступеня магістра. Крім того, для отримання ступеня кандидата наук аспіранти повинні провести оригінальне дослідження і підготувати випускну кваліфікаційну роботу або дисертацію. У деяких країнах навіть необхідно захистити дисертацію перед вченою радою.