23 Доктор філософії (PhD) Програми в Дослідження сталого розвитку 2024

Фільтри

Фільтри

  • Доктор філософії (PhD)
  • Дослідження сталого розвитку
Сфери навчання
  • Дослідження сталого розвитку (23)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

    Доктор філософії (PhD) Програми в Дослідження сталого розвитку

    Сталий розвиток є одним з найбільш просунутих курсів стають популярними з екологічно чистих студентів сьогодні 'и. Цей тип, звичайно, надає студентам можливість для просування своєї освіти в цій області, або сфокусуватися на ньому для отримання додаткової вузької освіти.

    Що таке ступінь доктора філософії в стійкості?

    Кандидат стійкості не просто зосередитися на практиці стійкості, але вона вчить студентів досліджувати свої власні сфери інтересів. Дуже часто курс, заснований на студентів та викладачів з упором, що здійснюється за рішенням обох. Це часто включає в себе наукові дослідження та в глибоке розуміння певної області стійкості.

    Які переваги Приймаючи докторську ступінь у галузі сталого розвитку?

    Беручи курс стійкості на цьому рівні часто пов'язано з бажанням, щоб переслідувати певну область цій області, потенціал для розробки продукту або ресурсу. Він також може допомогти людям, щоб просувати свою ступінь або досягнення своїх інтересів.

    Скільки це коштує, щоб Взяти докторську ступінь у галузі сталого розвитку?

    Вартість значно варіюється залежно від університету пропонує курс. Як правило, PhD дослідження коштують дорожче, ніж Майстер 'и освітніх програм.

    Які вимоги до докторського ступеня в галузі сталого розвитку?

    Для того, щоб цей тип курсу студент, швидше за все, потрібно мати ступінь Master 'и в полі або в суміжній галузі. Вхід може також залежати від прийому додатків, які можуть вимагати певного рівня роботи в цій області.

    Який поліпшення кар'єри можна очікувати зі ступенем доктора наук в галузі сталого розвитку?

    Студенти можуть розраховувати переїхати в науково-дослідних позицій або у власність власного бізнесу в деяких випадках. Це може привести до збільшення доходів, примітних удосконалень в промисловості і, в деяких випадках, нові шляхи розвитку кар'єри в рамках державних установ.

    Чому Візьміть онлайн докторську ступінь у галузі сталого розвитку?

    Це 'ов легко отримати вигоду від прийняття аспірантуру як цей онлайн. Студент може продовжувати працювати в той час як вчинив. І, це дозволяє для зарахування в курсах по всьому світу.

    Де взяти докторську ступінь у галузі сталого розвитку?

    &nbsp

    Університети і коледжі тепер пропонують більше курсів стійкості, ніж будь-коли.Однак, ті, з повними екологічно чистих програм і сучасних освітніх можливостей, як правило, кращий вибір в загальному.