1 Заочне навчання Доктор філософії (PhD) Програми в Дослідження харчових продуктів і напоїв в Чеська Республіка для 2024

Фільтри

Фільтри

  • Доктор філософії (PhD)
  • Чеська Республіка
  • Дослідження харчових продуктів і напоїв
  • Заочне навчання
Сфери навчання
  • Дослідження харчових продуктів і напоїв (1)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

    Заочне навчання Доктор філософії (PhD) Програми в Дослідження харчових продуктів і напоїв

    Дослідження властивостей харчових продуктів включає дослідження продуктів харчування і напоїв. Розглядаються питання походження харчових продуктів і напоїв, виробництво, транспортування, зберігання і споживання.

    Чеська Республіка має усталені і досліджень на основі університетської освіти. Це зробило навчання INI Прагу одним із шанованих навчальних програм 'и в Європі, оскільки він культивує дух творчості та інновацій серед студентів.

    Для вступу до аспірантури, як правило, необхідна наявність ступеня магістра. Крім того, для отримання ступеня кандидата наук аспіранти повинні провести оригінальне дослідження і підготувати випускну кваліфікаційну роботу або дисертацію. У деяких країнах навіть необхідно захистити дисертацію перед вченою радою.

    Неповний робочий день дозволяє отримати ступінь або кваліфікацію, навіть якщо ви не можете відвідувати школу на денній основі. Можна навчатися у своєму власному темпі, поступово накопичуючи кредити, які враховуються для остаточної кваліфікації.