На кампусі Доктор філософії (PhD) Програми в Проектування конструкцій в Брно, Чеська Республіка для 2024

Фільтри

Фільтри

  • Доктор філософії (PhD)
  • Чеська Республіка
  • Інженерні дослідження
  • Брно
  • На кампусі
Сфери навчання
    Авіація (0)Адміністративні дослідження (0)Архітектурні дослідження (0)Будівництво (0)Бізнес-дослідження (0)Виконавські види мистецтва (0)Гуманітарні науки (0)Дослідження в галузі управління (0)Дослідження дизайну (0)Дослідження спорту та фізичних вправ (0)
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

Жодна програма не відповідає вашим критеріям пошуку. Уточніть ваші фільтри.

Clear filters

На кампусі Доктор філософії (PhD) Програми в Проектування конструкцій

Це місто справив видатних людей; засновник генетики Менделя Григорія є університет названий на його честь. Тим не менш, в місті є, що проблема як і раніше, і він прагне через свої вищі навчальні заклади, для виробництва інших Mendels, які можуть вплинути на співтовариства.

Курси структурної інженерії навчають студентів навичкам, необхідним для цієї роботи. Студенти вивчають принципи, що лежать в основі безпечних проектів, що включають широкий спектр потенційних будівельних середовищ, допомагаючи підготувати вчених до успішної кар'єри.

Чеська Республіка має усталені і досліджень на основі університетської освіти. Це зробило навчання INI Прагу одним із шанованих навчальних програм 'и в Європі, оскільки він культивує дух творчості та інновацій серед студентів.

Для вступу до аспірантури, як правило, необхідна наявність ступеня магістра. Крім того, для отримання ступеня кандидата наук аспіранти повинні провести оригінальне дослідження і підготувати випускну кваліфікаційну роботу або дисертацію. У деяких країнах навіть необхідно захистити дисертацію перед вченою радою.

Навчання на кампусі означає особисте відвідування занять. Зазвичай це передбачає відвідування традиційних занять і лекцій, участь у групових заходах та особисте спілкування з викладачами та однолітками. Навчання на кампусі також часто передбачає доступ до лабораторій, бібліотек та інших ресурсів кампусу, таких як студентські клуби, офіси кар’єрних служб і центри відпочинку.