9 Доктор філософії (PhD) Програми в Наука про дані 2024

Фільтри

Фільтри

  • Доктор філософії (PhD)
  • Технологічні дослідження
  • Наука про дані
Сфери навчання
  • Технологічні дослідження (9)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

    Доктор філософії (PhD) Програми в Наука про дані

    Доктор філософії, який є типом докторського ступеня, може здійснюватися випускниками зі ступенем магістра. Вона є доктором наук може зосередитися на якій-небудь області і, як правило, вимагає дисертацію. Це може зайняти п'ять-шість років, щоб завершити цей курс навчання.

    Що таке PhD в галузі науки даних? Цей тип програми часто призначений для підготовки студентів для просування досліджень, проведених в науці даних. Для того, щоб підготувати студентів до цієї високої мети, докторська програма в науці даних об'єднує науково-дослідні проекти, дисертації і курси на високому рівні. Велика частина часу студентів може бути витрачено робити роботу над дисертацією, але деякі курси також можуть знадобитися. Залежно від школи була присутня, студенту, можливо, доведеться прийняти такі класи, як машинне навчання і обчислювальна статистику, великі обсяги дані, ймовірність і статистику для науки даних і висновок і подання.

    Нарахування такої міри корисно, тому що він може дати студентам дослідницькі навички, необхідні, щоб вплинути на їх полі вибору. Вона є доктором наук також може привести до більш високої заробітної плати і більше робочих місць.

    Вартість кандидат може істотно відрізнятися від одного вузу до іншого. Фактори, які часто впливають на навчання включають в себе розташування школи, курсової за семестр і тривалість програми. Студенти можуть отримати оцінку, звернувшись в школі, яку вони хочуть взяти участь.

    Після того, як студент закінчив доктор філософії в науці даних, він або вона може бути готова до кар'єри в науково-дослідній установі або в наукових колах. Деякі студенти пішли далі, щоб стати виконавчим керівникам наукових даних, директорів інженерних даних, менеджери-аналітики та адміністратори баз даних в компанії, які шукають фахівців в розумінні великих даних. Попередній досвід і іншу освіту можуть грати певну роль в типі роботи випускник може отримати після закінчення школи.

    Чи означає це утворення Вас цікавлять?Є деякі дослідження, щоб знайти школу з програмою, яка відповідає вашим потребам, і застосовувати. Шукати нижче вашу програму і контакт безпосередньо допуск офіс школи за вашим вибором, заповнивши свинцеву форму.