2 Доктор філософії (PhD) Програми в Нафта й газ 2024

Фільтри

Фільтри

  • Доктор філософії (PhD)
  • Енергетичні дослідження
  • Енергія
  • Нафта й газ
Сфери навчання
  • Енергетичні дослідження (2)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

Доктор філософії (PhD) Програми в Нафта й газ

Доктор філософії, або доктор філософії, вимагає закінчення ступеня магістра в аналогічній галузі навчання. Вища освіта вимагає досліджень та співпраці з професором у цій галузі.

Що таке кандидат в нафтогазовій промисловості? Основні курси з вивчення літератури та дослідження є загальними в усіх програмах. Залежно від обраної програми, подальша спеціалізація досягається за рахунок звуження сфери навчання, будь то теорія чи інженерно-специфічна. Студенти обирають факультативні курси за порадою своїх керівників. Дисертація або дисертація з новими дослідженнями є обов'язковою вимогою до програм усіх ступенів, які потребують близько трьох років.

Студенти закінчують програму з відпрацьованими дослідницькими та аналітичними навичками, а також великим навчанням у своїх зацікавлених галузях навчання. Випускники можуть застосовувати ці навички в академічних установах, а також на корпоративних та урядових посадах. Аналітичні і дослідницькі навички допомагають студентам поза полем і в їх особистому житті, а також щоденних рішень, які вони роблять.

Залежно від курсової роботи, вартість трирічної програми варіюється. Студенти, які проводять ретельне дослідження, краще готові переслідувати і дозволити собі ступінь.

Випускники з кандидатом наук з нафти і газу в значній мірі потрапляють в галузі досліджень або академічної роботи. Деякі з них перейшли до інших аспектів галузі, включаючи машинобудування та дизайн виробництва, освіту, юридичне консультування та дослідження та розробки. Додаткові освітні можливості потрібні тим, хто прагне стати нафтовими адвокатами, але ступінь встановлює необхідні підстави для тих, хто вже має ступінь юридичної освіти. Деякі випускники продовжували стати менеджерами технічних служб, інвестиційними аналітиками, шахтоукладачами, урядовими інспекторами, керівниками, виробничими інженерами, а також дриль-планувальниками та дизайнерами.

Повний та неповний доступ до кампусу доступні як на місцевому, так і за кордоном. Почніть свою наступну кар'єру під пошуком вашої програми нижче та зверніться безпосередньо до приймальної комісії школи за вашим вибором, заповнивши керівну форму.