2 Доктор філософії (PhD) Програми в Раннє виховання дітей 2024

Фільтри

Фільтри

  • Доктор філософії (PhD)
  • Педагогіка
  • Раннє виховання дітей
Сфери навчання
  • Педагогіка (2)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

    Доктор філософії (PhD) Програми в Раннє виховання дітей

    Докторська ступінь є ступенем, яку деякі студенти переслідують після закінчення своїх програм бакалавра та магістра. Для того, щоб отримати докторську ступінь, студенти повинні проводити оригінальне дослідження і представити його в дисертації. Деякі установи також можуть вимагати, щоб студенти закінчили курси перед початком дисертації.

    Що таке кандидат у вищому навчальному закладі? Докторський ступінь в галузі освіти дає студентам можливість зацікавити навчання дитинства поза класом. Потенційні сфери досліджень включають роль початкової освіти в психології розвитку, дитячій літературі та способах впливу на здатність до навчання підлітків, або способи інтеграції фізичної культури у все більше технологічні заклади. Курсова робота могла б допомогти студентам-доцентам з їхніми навичками дослідження та письма, а також ознайомити їх із основними проблемами початкової освіти.

    Студенти, які отримали ступінь доктора філософії в цій галузі, можуть виявити, що їхні знання про складні проблеми початкової освіти роблять їх більш придатними для позицій, пов'язаних з адміністрацією школи. Навички досліджень та письма, розроблені після написання дисертації, можуть бути перенесені в інші кар'єри та сфери життя. Педагогічний аспект докторської програми дає студентам розуміння тенденцій в класі.

    Докторські програми можуть зайняти декілька років, і ціни відрізнятимуться залежно від вибору студентами. Спілкування з університетом безпосередньо дає уявлення про те, скільки коштуватиме програма.

    За допомогою цього ступеня студенти можуть займатися кар'єрою як консультанти з освіти для шкільних округів або політиків, адміністраторів на вершині ієрархії шкіл або як дослідники з ранньої дитячої педагогіки. Багато студентів, які заробляють свій кандидат, вирішують стати професорами. Вони можуть мати можливість безпосередньо контролювати програми ранньої освіти та застосовувати свої дисертаційні дослідження до реального навчального плану. Вони можуть навчати вчителів або працювати з некомерційними організаціями, які займаються освітою малозабезпечених молоді.

    Докторські програми в ранньому дитячому віці можуть бути доступні поруч із вами, в новому, захоплюючому місці або в Інтернеті. Шукайте свою програму нижче та зверніться безпосередньо до приймальної комісії школи за вашим вибором, заповнивши бланк заявки.