2 Доктор філософії (PhD) Програми в Розвиток людських ресурсів 2024

Фільтри

Фільтри

  • Доктор філософії (PhD)
  • Адміністративні дослідження
  • Персонал
  • Розвиток людських ресурсів
Сфери навчання
  • Адміністративні дослідження (2)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

    Доктор філософії (PhD) Програми в Розвиток людських ресурсів

    Вона є доктором наук є вищою академічної ступеня можливо, тому вона вимагає багато важкої роботи і відданості справі. Ця програма ступеня, як правило, займає близько чотирьох до шести років, щоб завершити і приходить після отримання майстра 's у відповідній області. Ступінь, нарешті, заробили з успішною дисертацією.

    Що таке PhD в галузі розвитку людських ресурсів? Сторона розвитку HR включає в себе навчання і просвітництво співробітників і здійснення перевірок з метою забезпечення дотримання. Цей кандидат може зосередитися на розвитку або інші аспекти HR, як вирішення конфліктів, наставництво, психології та ведення колективних переговорів. Дослідження можуть проводитися щодо поточного HR моделей і їх ефективності, або зосередитися на тому, як нові технології впливу HR. Розуміння основних функцій HR є однією з передумов такої міри.

    Колективні інструменти переговорів і міжособистісні навички, отримані від доктора філософії в галузі розвитку людських ресурсів корисні при зверненні в повсякденному житті.У вищій наукового ступеня, доктор філософія також може привести до поліпшення або підвищення заробітної плати.

    При розрахунку вартості PhD, пам'ятайте, що він буде часто брати чотири-шість років. Вартість навчання, збори, книги і житло всі витрати, щоб розглянути і варіюються в залежності від країни, міста і школи.

    HR є загальним відділом у компаніях по всьому світу, і вони можуть мати отвори для випускника з докторським ступенем в галузі розвитку людських ресурсів. Нові підприємства можуть найняти такого роду випускнику, щоб допомогти будувати свою кадрову політику з нуля, і відомі компанії, можливо, буде потрібно більше менеджерів і тренерів. Вона є доктором наук також відкриває двері для досліджень в області наукових кіл.

    Кілька шкіл пропонують докторську ступінь в галузі розвитку людських ресурсів і інших суміжних областях. Деякі речі, які слід враховувати при прийнятті вашого вибору в тому, як близько школа, і чи є ваші цілі дослідження шикуються в чергу з пропозиціями співробітників.Шукати нижче вашу програму і контакт безпосередньо допуск офіс школи за вашим вибором, заповнивши свинцеву форму.