5 Доктор філософії (PhD) Програми в Управління береговими та морськими ресурсами 2024

Фільтри

Фільтри

  • Доктор філософії (PhD)
  • Дослідження навколишнього середовища
  • Узбережжя (Узбережна) екологія
  • Управління береговими та морськими ресурсами
Сфери навчання
  • Дослідження навколишнього середовища (5)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

    Доктор філософії (PhD) Програми в Управління береговими та морськими ресурсами

    Отримання доктора філософії є ​​метою багатьох студентів, які хочуть відрізняти себе як фахівців у галузі. Випускники, як правило, можуть знайти корисні кар'єри після закінчення навчання.

    Що таке кандидат у прибережному та морському менеджменті? Ця спеціалізована програма на рівні докторського рівня зосереджує увагу на галузі морських досліджень та водних видів спорту та їх практичному застосуванні. У цій програмі кандидати з кандидатів можуть вивчати курсові роботи, такі як взаємодія повітря-море, передові механіки рідин, динаміка океанічних хвиль та якісні та кількісні методи дослідження. Окрім цих курсових робіт, учні можуть також вимагати проведення всебічного іспиту та проведення широкомасштабних польових досліджень, які вони подадуть до комітету як частину захисту дисертації.

    Після закінчення навчання, люди з доктором наук у прибережному та морському менеджменті повинні мати високу кваліфікацію щодо використання ресурсів морського середовища, а також мати чудові навички та навички аналітичного мислення. Ці навички не тільки корисні для роботи, але також і для обслуговування громади.

    Деякі фактори, які слід враховувати, включають в себе те, чи студенти хочуть вивчати повний робочий день і де розташована їхня вибірка. Студенти заохочуються звернутися до шкіл для отримання додаткової інформації.

    Існує безліч варіантів кар'єрного росту, які чекають на тих, хто успішно закінчив кандидатську дисертацію в прибережному і морському господарстві. Багато випускників, можливо, прагнуть працювати над поліпшенням атмосферних умов наземних океанів, працюючи в галузі досліджень як вченого. Інші можуть знайти роботу як старший морський інженер, орієнтований на екологічну стійкість, пов'язану з гідрологічним циклом. У коледжах та університетах у всьому світі існують також робочі місця для тих, хто бажає бути лектором чи професором на певній темі.

    За допомогою онлайн-програм PhD в школах по всьому світу студенти повинні мати можливість знайти те, що їм підходить. Інтернет-навчальні середовища відмінно підходять для тих, хто не може процвітати в традиційній аудиторії. Шукайте свою програму нижче та зверніться безпосередньо до приймальної комісії школи за вашим вибором, заповнивши бланк заявки.