2 Доктор філософії (PhD) Програми в Управління міжнародним бізнесом 2024

Фільтри

Фільтри

  • Доктор філософії (PhD)
  • Бізнес-дослідження
  • Управління бізнесом
  • Управління міжнародним бізнесом
Сфери навчання
  • Бізнес-дослідження (2)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

    Доктор філософії (PhD) Програми в Управління міжнародним бізнесом

    Доктор філософії (PhD) є найпопулярнішою докторантурою, отриманою з урахуванням передових досліджень у спеціалізованій галузі навчання. Студенти зазвичай заповнюють дисертацію, перш ніж називати її "лікарем".

    Що таке кандидат у міжнародному управлінні бізнесом? Учасники програми беруть курсову роботу з групової динаміки, економіки, кількісних методів дослідження та управління. Студенти дізнаються про міжнародний бізнес та стратегії управління, а також методи навчання та дослідження. Типові спеціалізації включають в себе інформаційні системи, фінанси, маркетинг, бухгалтерський облік та управління. Випускники часто мають можливість співпрацювати в цій галузі та навіть навчатися за кордоном з дійсно міжнародної перспективи. Середній час, витрачений на програму, становить від трьох до чотирьох років, однак самостійні та неповні заняття можуть тривати до семи років.

    Навички управління, отримані в класі, часто адаптуються в приватному секторі, державній зайнятості та міжнародних організаціях. Економічні та науково-дослідницькі навички допомагають студентам, які зацікавлені в управлінні особистими фінансами, у тому числі власними, і допомагають у прийнятті рішень на високому рівні

    Завдяки наявності програм "повний робочий день", "неповний робочий день" та "самостійно", потенційні студенти повинні вивчати програму, щоб з'ясувати пов'язані витрати та тривалість часу, проведеного в класі. Також добре запитати про типи фінансової допомоги.

    Більшість докторських програм готують вчених до викладання в другому класі або проводять дослідження. Деякі студенти вирушили за межі класу для роботи в корпоративному секторі як головні виконавчі директори, менеджери з розвитку бізнесу, економічні дослідники та старші консультанти з управління ризиками. Розуміння можливостей міжнародного бізнесу може відкрити двері для роботи з міжнародними організаціями, такими як Організація Об'єднаних Націй та Міжнародний валютний фонд. Очікується, що зростання професорів університетів продовжуватиме зростати до 2024 року для тих, хто цікавиться академічною кар'єрою.

    Докторські програми пропонуються в кампусі, в Інтернеті або навіть самостійно, в залежності від програми. Шукайте свою програму нижче та зверніться безпосередньо до приймальної комісії школи за вашим вибором, заповнивши бланк заявки.