1 Доктор філософії (PhD) Програми в Управління інформаційними технологіями 2024

Фільтри

Фільтри

  • Доктор філософії (PhD)
  • Технологічні дослідження
  • Інформаційні технології
  • Управління інформаційними технологіями
Сфери навчання
  • Технологічні дослідження (1)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

    Доктор філософії (PhD) Програми в Управління інформаційними технологіями

    Після закінчення наукового ступеня, студенти можуть вибрати, щоб переслідувати ступінь доктора. Доктор філософії, який є типом докторантури, фокусується на певній темі в області дослідження для того, щоб дати студентам глибокі знання. Зазвичай це займає близько п'яти до шести років, щоб закінчити докторську ступінь.

    Що таке PhD в галузі управління інформаційних технологій? Ця програма навчання може досліджувати поведінкові і економічні наслідки ІТ-індустрії на споживачів, суспільства, бізнесу і уряду. Студенти часто вирішувати дослідницькі проекти, дискусії в класі і дисертацію на протязі всієї програми. Точні курси, необхідні може варіюватися від однієї школи до іншої, але може включати в себе класи, такі як просування наукових досліджень в галузі управління інформаційних технологій, створення теорії управління, ведучою інформаційної технології стратегічного планування в складних і глобальних середовищах, а також науково-дослідних процесів, теорії і практики в області глобального бізнесу ,

    Студенти часто вважають за краще проводити це утворення для того, щоб отримати доступ до великих можливостей роботи. Вона є доктор наук також може привести до більш високої заробітної плати. Дослідження, необхідні для завершення ступеня може заточити організаційні навички учня, які можуть зробити його або її кращі менеджер часу.

    Перш ніж вирішити, яку школу відвідувати, студенти повинні враховувати вартість доктора філософії. Кожна школа може мати різне навчання. Це часто залежить, по крайней мере, частково, від розміру і розташування університету. Студенти повинні звернутися в школу вони хочуть відвідувати, щоб отримати оцінку.

    Вона є доктором наук в галузі управління інформаційних технологій може готувати випускників для різних професій високого рівня в ІТ-індустрії в некомерційних організацій, навчальних закладів, великих корпорацій і уряду. Точні можливості, доступні можуть залежати від попереднього досвіду і будь-якого іншого освіти.Деякі студенти йдуть далі, щоб стати директорами інформаційних технологій, програмних директорів технології, старших ревізорів інформаційних технологій і головних співробітників з питань інформації.

    Якщо ви хочете продовжити цей тип освіти, вам необхідно подати заяву. Шукати нижче вашу програму і контакт безпосередньо допуск офіс школи за вашим вибором, заповнивши свинцеву форму.