7 Доктор філософії (PhD) Програми в Фізика елементарних частинок 2024

Фільтри

Фільтри

  • Доктор філософії (PhD)
  • Природничі науки
  • Фізика
  • Фізика елементарних частинок
Сфери навчання
  • Природничі науки (7)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

    Доктор філософії (PhD) Програми в Фізика елементарних частинок

    Докторантура, також відомий як доктор філософії, є унікальним ступінь і найвищий рівень студент може заробити. Вона включає в себе три або більше років незалежного дослідження за оригінальним питання. Порівняно небагато студентів намагаються рівень просунутої наукової роботи він вимагає.

    Ви можете бути здивовані, що є кандидатом наук в галузі фізики елементарних частинок? Програма озброює студентів знаннями та навичками, пов'язаними з відповідаючи на фундаментальні питання про природу матерії, маси і енергії і їхнє ставлення до асиметричної матерії-антиматерії історії Всесвіту. Теми досліджень включають вивчення взаємодій елементарних частинок, реалізації та оцінки компонентів частинок і розробки програмного забезпечення з метою експерименту. Випускники працюють з наставником, щоб вибрати детальну тему для докторантуру проекту.

    Випускники програми PhD виявляють багато переваг в їх професійному та особистому житті. До них відносяться високо розвинені усні та письмові комунікативні навички.Вони також беруть участь в громадськістю, в тому числі які працюють із засобами масової інформації, участь в наукових заходах та волонтерства в місцевих школах.

    Вартість програми значно різняться серед університетів. Зацікавлені студенти повинні зв'язатися школи і деталі запиту про зборів і вартості очікування.

    Кар'єра для випускників цієї програми в основному зосереджені на наукових колах. До них відносяться професорські, дослідження вчених і дослідників лабораторії. Проте, фізика елементарних частинок докторська також може являти собою шлях до кар'єри за межами фізичних досліджень. Є різні пости в уряді, наприклад, в Конгресі науки молодець, які добре підходять для випускників. Крім того, радник з питань науки і політики директор асигнуваннях два інших робочих місць студентів з докторським ступенем в галузі фізики елементарних частинок, можливо, захочете, щоб досліджувати.

    Різноманітність міжнародних варіантів існує для докторських програм.Багато шкіл пропонують більшість своїх класів модулів дистанційного навчання для розміщення активний спосіб життя активних професіоналів. Шукати нижче вашої програми і контакту безпосередньо допуск офісу школи за вашим вибором, заповнивши свинцевою формі.