1 Доктор філософії (PhD) Програми в Інженерія відновлюваних джерел енергії 2024

Фільтри

Фільтри

  • Доктор філософії (PhD)
  • Енергетичні дослідження
  • Енергетичне машинобудування
  • Інженерія відновлюваних джерел енергії
Сфери навчання
  • Енергетичні дослідження (1)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

Доктор філософії (PhD) Програми в Інженерія відновлюваних джерел енергії

Основна мета Renewable Energy Engineering полягає в тому, щоб розробити передові ефективні способи використання відновлюваних джерел енергії, зрештою зменшивши залежність від викопного палива.

Ступені інженера з відновлюваної енергетики вивчають інженерні, наукові та технологічні теми, пов’язані з системами відновлюваної енергетики. Ви можете розраховувати на вивчення різних відновлюваних джерел енергії, таких як технології сонячної енергії та вітроенергетичні системи, а також зберігання та розподіл енергії, механіка рідини та сталий розвиток. У рамках вашої курсової роботи ви також отримаєте уявлення про енергетичну політику, правила та економіку.

Випускники можуть знайти багато можливостей працевлаштування в різних галузях і організаціях. Від компаній з відновлюваної енергетики до науково-дослідних установ і постачальників енергетичних послуг – варіанти величезні та різноманітні.

Якщо ви прагнете позитивно впливати на навколишнє середовище та грати роль у розбудові сталого майбутнього, ступінь інженера з відновлюваних джерел енергії може стати ідеальним вибором для вас.

Для вступу до аспірантури, як правило, необхідна наявність ступеня магістра. Крім того, для отримання ступеня кандидата наук аспіранти повинні провести оригінальне дослідження і підготувати випускну кваліфікаційну роботу або дисертацію. У деяких країнах навіть необхідно захистити дисертацію перед вченою радою.