© BIMM University
St John's College

St John's College

St John's College

Введення

Ласкаво просимо

Наше бачення тут у Сент-Джонсі - забезпечити християн місією в світі змін. Протягом більш ніж 150 років ми стали піонером інновацій у підготовці міністрів, і ми продовжуємо формувати учнів для лідерства на фронті через програми, які є контекстними, інтегрованими та актуальними.

Ми надаємо програми дистанційного навчання вже більше 40 років і маємо набір високоякісних програм з рівня 4 до 7 рівня через загальні нагороди, затверджені університетом Дарема, які ви можете навчатися в своєму оточенні та в зручний для вас час.

Наші коріння є англіканськими, але ми вітаємо студентів з найрізноманітніших конфесій, християнських організацій та мереж ... Ми допоможемо вам розрізнити Божу волю, коли ви досліджуєте свій заклик до свого життя, відкривайте для себе все, що Бог має для вас, і рости як учень Христа. Наші програми можуть бути адаптовані до вашого власного служіння, допомагаючи вам поглиблювати ваше розуміння євангелії шляхом навчання, роботи та поклоніння в громаді. Ви будете розвивати свою вдячність теології, служіння та місії, щоб ви могли надихнути інших у свою віру і покликання - до слави Божої заради Ісуса і сили Духа.

Наш веб-сайт допоможе вам зрозуміти наше бачення та цінності, а також дати вам загальний огляд різних можливостей навчання та навчання з нами, у Санкт-Джонсі. Перевірте різні розділи веб-сайту, щоб отримати додаткову інформацію про програми, які ми пропонуємо.

Зв'яжіться з нами, ми будемо раді відповісти на ваші запитання. У той же час ми бажаємо вам усіх благословень, коли ви продовжуєте вивчати свою участь у місії Бога.

76494_people-woman-coffee-meeting.jpg

Бачення та цінності

Наша основна мета полягає в тому, щоб надихнути на творче християнське навчання, відмічене євангельським переконанням, богословською досконалістю і наповненими Духом життям, що ті, хто тренується з нами, можуть бути обладнані місією у світі змін ...

З цією метою ми:

Біблійно вкорінені

Святий Іоанн є євангельським коледжем, хоча студенти з інших поглядів та традицій вітаються. Ми цінуємо вдумливу та відповідальну участь у Святому Письмі та віримо, що наше життя та служіння повинні формуватися біблійним розумінням, коли ми слідуємо за розп'ятого та воскреслого Ісуса.

Духовно живий

Ми очікуємо, що Бог сьогодні працює і прагне виховувати моляться, поклоняючись громаді, в якій є відкритість для Бога та один до одного. Нас формують харизматичний потік християнства, коли ми хочемо поділитися в трансформаційній роботі Духа, як індивідуально, так і корпоративно. Ці акценти несумісні з ритмами нашого життя разом.

Мішенічно активний

Ми прагнемо до цілісного проголошення хороших новин про Ісуса, і всі наші студенти активно беруть участь у служінні та місії на практиці. З наших подій ми намагалися піднятися на виклики та можливості, що виникають внаслідок соціальних та культурних змін, і ми продовжуємо слухати культуру, в якій ми живемо, і реагувати на молитву, творчість та енергію. У цих та інших способах ми прагнемо вижити біблійний девіз, обраний нашими засновниками: "Горе мені, якщо я не проповідую Євангеліє" (1 Коринтянам 9:16).

Академічно суворий

Хоча ми адаптуємося до вирішення завдань нашої швидкозростаючої культури, ми також підтримуємо богословську перевагу, яка характеризувала Святого Іоанна з моменту її створення. Наш факультет - кваліфіковані та досвідчені педагоги, які також беруть участь у дослідженні, написанні та практиці служби в різних контекстах за межами коледжу.

Реляційно вчинено

Життя громади лежить в основі святого Іоанна, і ми цінуємо можливості спілкуватися один з одним в коледжі та в контекстах поза коледжем через поклоніння, викладання та навчання, а також через спільне харчування та спілкування. Ми прагнемо створити гостинну культуру та оцінити багату різноманітність традицій, передумов, стилів поклоніння та досвіду, які характеризують життя у Св. Іоанна.

Активно співпрацює

Ми прагнемо працювати у співпраці з церквами, єпархіями, конфесіями та мережами, коли ми служимо Божому королівству. Ці партнерські відносини покращують навчання учнів, коли ми розробляємо новаторські підходи до міністерства та місії в країнах Мідлендса та далекого зарубіжжя.

Розташування

  • Nottingham

    St John’s College Chilwell Lane Bramcote Nottingham NG9 3DS, , Nottingham

Запитання